<strong>VAR FORLOVET:</strong> Bobbi Kristina og Nick vokste opp i samme hjem, men ble kjærester i voksen alder.  Foto: NTB scanpix
VAR FORLOVET: Bobbi Kristina og Nick vokste opp i samme hjem, men ble kjærester i voksen alder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beskyldt for å ha drept Bobbi Kristina

- Han ga henne en dødelig dose med dop, la henne med ansiktet ned i badekaret og skrudde på kaldt vann. Dette førte til hjerneskade, sier beskydningene om 22-åringens forlovede.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha ligget i kunstig koma i omkring et halvt år, sovnet Bobbi Kristina Brown inn på Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia søndag for to uker siden.

Den avdøde superstjernen Whitney Houstons datter ble kun 22 år gammel. Det var i januar i år at ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem Atlanta. En av de som fant henne i badekaret var forloveden Nick Gordon (25).

Siden har han blitt avvist fra familien hennes og fikk heller ikke lov til å komme i begravelsen hennes.

Kranglet høylytt

<strong>SAMME SKJEBNE:</strong> Bobbi Kristina og Whitney Houston ble funnet på samme måte - besvisstløs i et badekar.  Foto: Splash News
SAMME SKJEBNE: Bobbi Kristina og Whitney Houston ble funnet på samme måte - besvisstløs i et badekar. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge Contactmusic er nå Gordon beskyldt for å være skylden til dødsfallet.

- Han ga henne en dødelig dose med dop, la henne med ansiktet ned i badekaret og skrudde på kaldt vann. Dette førte til hjerneskade, sier rettspapirene.

Beskyldningene sier også at den dagen hun ble funnet, kom ikke Nick hjem før klokken seks på morgenen etter en fuktig kveld på byen.

Han skal ha hatt med seg en annen kvinne hjem, og Nick og Bobbi skal da ha kranglet i en halvtime før det plutselig ble helt stille, melder NBC.

- Nick er hjerteknust og ødelagt etter han mistet sin store kjærlighet, så det er trist at det kommer slike beskyldninger mot ham, sier Nicks advokater til nettsiden.

Bror og søster

Forholdet mellom Bobbi Kristina og Nick Gordon har stadig fått kritikk, ettersom Nick ble sett på som en sønn av den avdøde sangeren Whitney Houston. Han var så godt som adoptert av «I Will Always Love You»-sangeren, men dette stoppet ikke de to fra å bli kjærester etter Houstons død i 2012.

Mens de vokste opp så paret på hverandre som søsken, og etter de ble sammen i 2012 har de gitt inntrykk for at de hadde giftet seg, men det kom frem i ettertid at dette aldri skjedde.

- La meg oppklare noe - vi er ikke bror og søster på ordentlig, og han er heller ikke adoptivbroren min. Moren min adopterte ham aldri, påpekte kjendisdatteren i 2012, etter at forholdet ble seriøst.

LES OGSÅ: - Han er knust over at hun er borte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer