<strong>TØFF TID:</strong> Tidligere denne måneden kunne Michael Douglas og kona Catherine Zeta-Jones feire 18 år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Tidligere denne måneden kunne Michael Douglas og kona Catherine Zeta-Jones feire 18 år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Catherine Zeta-Jones:

- Beskyldningene om seksuell trakassering knuste meg og barna fullstendig

Hollywood-stjernen innrømmer at hun fikk sjokk da en tidligere ansatt anklaget Michael Douglas for å ha trakassert henne.

Publisert

I januar ble «Basic Instinct»-stjernen Michael Douglas (74) anklaget for å ha trakassert journalisten Susan Braudy da hun jobbet for ham sent på 80-tallet.

Braudy beskyldte blant annet Douglas for å ha brukt et svært fargerikt språk foran henne, for å ha snakket grovt med venner, mens han var på telefonen med henne, for å ha masturbert foran henne under et møte de hadde hatt alene, og for å ha blokkert mulighetene hennes for å få andre jobber i Hollywood.

Filmstjernen var raskt ute med å slå tilbake mot anklagene, og hevdet i et intervju med Deadline at alt var «fabrikert, en fullstendig løgn og at det ikke fantes noe sannhet i dette i det hele tatt».

- Barna mine er skikkelig oppskaket, og på skolen går de rundt og frykter at en artikkel om at jeg er har drevet med seksuell trakassering skal dukke opp. De er redde og ukomfortable... Jeg er forvirret over hvorfor dette dukker opp nå, etter 32 år, sa han den gang.

Nå åpner Catherine Zeta-Jones (49) seg opp om den tøffe tiden for familien.

Saken fortsetter nedenfor.

Hadde en seriøs samtale

I 18 år har Zeta-Jones vært gift med Douglas og sammen har de barna Dylan (18) og Carys (15).

- Barna mine og jeg ble helt ødelagt av disse påstandene. Og jeg ble revet mellom hvor moralen min lå, forteller hun til The Times of London, ifølge Fox News.com.

- Denne kvinnen kom fra ingensteds og anklaget mannen min. Jeg hadde en veldig seriøs samtale med ham, med barna i rommet, og sa: «Forstår du hva som skjer hvis mer kommer frem...»

74-åringen nektet hele tiden for at det var noe sannhet i påstandene, og Catherine, som offentlig har støttet #Me Too-kampanjen, forteller videre hvordan han klarte å overbevise henne om at frykten hennes var ubegrunnet.

- Han forsikret oss at det ikke var noen historie der og at tiden ville bevise dette. Og, selvfølgelig, så gjorde den det. Det var ingenting som støttet opp rundt historien.

- Alle anklager som kommer ut uten noen form for bevis, setter hele denne kampanjen 20 år tilbake.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

18 years.💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

- Det er veldig sårende

Det var like før jul i fjor at Douglas ble kontaktet av nettsiden The Hollywood Reporter, som fortalte om beskyldningene Susan Braudy hadde kommet med. I frykt for å bli stemplet som en overgriper, valgte derfor skuespilleren selv å snakke ut til Deadline om anklagene i januar.

- Hvis jeg har brukt et «fargerikt språk» for over 30 år siden, unnskylder jeg for det. Det var tonen som var på kontoret mitt da. Ikke noe av det var rettet mot henne og det har hun heller ikke sagt at det var. Hvis hun ble fornærmet kunne hun trukket seg vekk.

- Når det gjelder å blokkere jobbmulighetene hennes, er det usant. Det gikk ikke så bra for firmaet mitt mens hun jobbet der, så jeg gikk videre. Hvis noen ringte meg om henne, så var jeg ærlig, men jeg sperret aldri muligheter for henne, hevdet han videre, og fortsatte:

- Den angivelige masturberingen er en ren fabrikasjon. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Da jeg kom tilbake fra juleferien fikk jeg vite at hun prøver å fortelle denne historien til flere medier. Det er veldig sårende.

Saken fortsetter nedenfor.

- Har aldri kontaktet meg

Douglas hevdet samtidig at han aldri har blitt kontaktet av Susan Braudy på de over tretti årene som har gått siden de to jobbet sammen.

- Dette stinker. Jeg kan bare forestille meg at dette kommer opp fordi noen vil noen vil såre meg, eller fordi noen vil tjene penger på å skrive om meg i en bok.

- Jeg er ansvarlig for mange ansatte og familien min er også såret. Jeg lurer på om de som fremsetter slike påstander innser at de sårer mer enn en person, uttalte Michael Douglas i januar.

LES OGSÅ: Forsvant brått - bryter tausheten om skandalene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer