FASADE: Beyonce og Jay Z skal visst nok kun opprettholde en fasade. Ryktene svirrer nå om skilsmisse nok en gang.  Foto: Pa Photos
FASADE: Beyonce og Jay Z skal visst nok kun opprettholde en fasade. Ryktene svirrer nå om skilsmisse nok en gang. Foto: Pa Photos Vis mer

Beskyldes for utroskap gjennom flere år

- Beyoncé er ferdig med Jay Z, hevder kilder nær superparet.

SEOGHØR.NO: Skilsmisseryktene har lenge svirret rundt Jay Z (45) og Beyoncé Knowles (34). Flere ganger har paret satt en stopper for det, men nå skriver igjen internasjonale medier om et mulig brudd.

Ifølge bladet InTouch skal de to ha holdt sammen kun for å opprettholde en lykkelig fasade. Nå skal sangerinnen ha fått nok.

- Jay Z skal visst nok ha vært utro i flere år, og Beyonce er lei av det hele. Hun er klar for å skille seg, skriver bladet i følge nettstedet Radar Online.

Parert har vært gift siden 2008.

- Beyonce er lei av å late som om de er lykkelige. Faktisk så lei at hun ikke har gitt et eneste intervju på 18 måneder. Det er som om hun ikke vil bli spurt om ekteskapet og hvorfor de ikke har fått et barn til etter Blue Ivy, sa kilden til InTouch RadarOnline.

Beyonce og Jay Z har foreløpig ikke kommentert påstandene.

FÅTT NOK: Beyonce skal nå ha fått nok av Jay Z sitt påståtte utroskap. Her på vei til sitt kontor på Manhattan.  Foto: Splash News
FÅTT NOK: Beyonce skal nå ha fått nok av Jay Z sitt påståtte utroskap. Her på vei til sitt kontor på Manhattan. Foto: Splash News Vis mer

I forkant av MTV Video Music Awards skal paret visst nok ha hatt en ordentlig opprivende krangel.

- Hun krevde å få se på telefonen hans etter å ha hørt rykter om at han var utro, men Jay nektet. Så begynte han å skrike til henne også kranglet de i godt over 20 minutter. Så satt Beyonce ned foten, og gjorde det klart at slik snakker han ikke til henne.

- Fant flørtende meldinger

Det hele skal ha startet med at hun undersøkte telefonen hans i hemmelighet.

- Hun fant masse flørtende meldinger på telefonen til Jay Z.

RYKTER: Beyonce og Jay Z virker lykkelige og har sammen datteren Blue Ivy. Men internasjonale medier skriver stadig om trøbbel i paradis.  Foto: Splash News
RYKTER: Beyonce og Jay Z virker lykkelige og har sammen datteren Blue Ivy. Men internasjonale medier skriver stadig om trøbbel i paradis. Foto: Splash News Vis mer

- Det skal først og fremst ha vært fra hans kvinnelig medarbeidere, men dette fikk henne til å høre med ektemannens bestevenn. Ha ga henne streng beskjed om å ta en alvorsprat med Jay.

I flere år har det ryktes at rapperen skal ha vært utro med flere stjerner - Rihanna, Rachel Roy og Rita Ora er blant kjendiskvinnene som har måttet tåle sladrepressens lys.

Men det har også gått andre veien - Beyonce skal visst nok ha vært utro med en ansatt.

Ble koblet til livvakten

Ifølge flere utenlandske medier skal Jay-Z ha hatt mistanke om at sangeren er utro med Julius De Boer, en av livvaktene deres.

- Jay tror definitivt at det er noe på gang mellom Beyoncé og Julius, skal en nær kilde ha sagt til nettstedet Hollywoodgossip.

Han skal ha ønsket å si opp vakten siden februar i fjor, men Beyoncé skal angivelig ha satt foten ned.

- Beyoncé og Jay-Z prøver å fremstille ekteskapet sitt som perfekt, men offentligheten begynner å se sprekker i forholdet. Solanges angrep på Jay-Z viste verden en helt ny side av Bey og hennes familie. Det inkluderer kvinnen som visstnok skal ha startet det hele ved å flørte med Jay-Z, nemlig Rachel Roy, skriver nettstedet INB.

LES OGSÅ: Skværet opp ettter familiedramaet