BESKYLDES FOR SEX-TRAKASSERING: Britney Spears har igjen havnet i hardt vær etter at en tidligere livvakt beskylder henne for flere ganger å ha forsøkt å få ham til sengs. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR SEX-TRAKASSERING: Britney Spears har igjen havnet i hardt vær etter at en tidligere livvakt beskylder henne for flere ganger å ha forsøkt å få ham til sengs. Foto: All Over Press Vis mer

Beskyldes for sex-trakassering

- Hun gikk naken foran ham og gjorde tegn til at han skulle følge henne inn på soverommet.

SEHER.NO:  Britney Spears (28) har det siste året forsøkt å holde seg unna skandalelivet og konsentrere seg om musikk-karrieren og rollen som mamma for sønnene Sean Preston (4) og Jayden James (3).

Men nå hevder Britneys tidligere livvakt Fernando Flores (29) at popstjernen likevel ikke har lagt skandalelivet bak seg.

Ifølge The Sun planlegger han nå å anmelde Britney for seksuell trakassering etter at hun flere ganger skal ha forsøkt å få ham til sengs mot hans vilje.

- Hun prøvde seg hele tiden. Ofte gikk hun naken foran ham og gjorde tegn til at han skulle følge henne inn på soverommet. Han følte at hvis han ikke svarte på flørtingen, risikerte han å miste jobben sin, sier en venn av Flores til avisa.

Den tidligere politimannen Flores skal flere ganger ha klaget til sine nærmeste over at «Toxic»-sangerinnen var vanskelig å jobbe for.


- Hun løper naken rundt i huset og skjeller ut sine ansatte. Alle vaktene visste at de kunne bli fjernet hvis de så på henne på feil måte. Desverre for Fernando så likte hun ham, så han var under mest press av alle, sier kilden til The Sun.

Vennen til den avskjedigete sikkerhetsvakten hevder at de ansatte fikk streng beskjed av Britneys far - og verge - Jamie om å passe på at hun ikke forlot huset uten undertøy.

- Det var pinlig å be henne ta på seg undertøy. Noen gjorde det, mens andre skammet seg for mye, sier kilden til The Sun.

Britney Spears har foreløpig ikke kommentert beskyldningene om seksuell trakassering.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Britney truet med å ta sitt eget liv