Charlie Sheen:

Beskyldes for overgrep mot 13 år gammel barnestjerne

TV-stjernen Charlie Sheen benekter de alvorlige beskyldningene.

ANKLAGES: Charlie Sheen har blitt beskyldt for overgrep mot den tidligere barnestjernen Corey Haim,men benekter alt, ifølge National Enquirer. Til høyre er Corey i en scene fra filmen «Lost Boys» fra 1987. Corey Haim døde i 2010. Foto: Splash News
ANKLAGES: Charlie Sheen har blitt beskyldt for overgrep mot den tidligere barnestjernen Corey Haim,men benekter alt, ifølge National Enquirer. Til høyre er Corey i en scene fra filmen «Lost Boys» fra 1987. Corey Haim døde i 2010. Foto: Splash News Vis mer

(Se og Hør): Tidligere i år ble Charlie Sheen (52) beskyldt for å ha vært uærlig overfor en av kjærestene sine, som derfor gikk til søksmål mot «Two And a Half Men»-stjernen, etter at hun hevdet at han hadde smittet henne med HIV.

Nå har skuespilleren igjen havnet i hardt vær, etter å ha blitt beskyldt for å ha forgrepet seg på den tidligere barnestjernen Corey Haim.

- Ble kald og avvisende

I en rapport fra National Enquirer, som ble publisert onsdag denne uken av skuespilleren Dominick Brascia, kommer det frem at han skal ha flere kilder i saken mot Charlie Sheen, ifølge Radaronline.

Nettstedet hevder blant annet at Charlie skal ha misbrukt Corey under innspillingen av filmen «Lucas» i 1986. På den tiden var den nå 52 år gamle skuespilleren 19 år gammel, mens Corey som døde i 2010, var 13.

UNDER INNSPILLING: Corey Haim (avbildet) døde i 2010, nå hevder kameraten, Corey Feldman at Charlie Sheen forgrep seg på den avdøde skuespilleren da han var 13 år gammel. Foto: All Over Press
UNDER INNSPILLING: Corey Haim (avbildet) døde i 2010, nå hevder kameraten, Corey Feldman at Charlie Sheen forgrep seg på den avdøde skuespilleren da han var 13 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer

En talsperson for «Two And a Half Men»-stjernen tar avstand fra beskyldningene.

- Charlie benekter alle disse påstandene, sier talspersonen til bladet.

Ifølge Radaronline skal politiet i Los Angeles ha sett nærmere på beskyldningene, men allerede ha bestemt seg for ikke å gå videre med saken.

I den publiserte rapporten fra Dominick kommer det frem detaljerte beskrivelser fra den angivelige hendelsen.

- Corey fortalte meg at de røyket marijuana og hadde sex. Han sa at de hadde analsex. Han forklarte senere at Charlie ble veldig kald og avviste han etter at det hadde skjedd, sier han ifølge National Enquirer.

Saken fortsetter nedenfor.

FREKKAS: Seth MacFarlane sendte et stikk mot Hollywood-mogul Harvey Weinstein da han var Oscar-vert i 2013. MacFarlanes kommentar insinuerte at det som kvinnelig skuespiller lønnet seg å gi Weinstein inntrykk av at man var tiltrukket av ham. Video: CNN Vis mer

Charlie har tidligere vært åpen om at han er HIV-positiv, og har i flere år levd et vilt partyliv og blant annet vært sammen med flere pornostjerner.

Den siste tiden har Hollywood vært preget av en rekke skandaler, blant annet hvor Harvey Weinstein (65) har blitt anklaget for seksuelle overgrep.

Flere store stjerner har også blitt anklaget i lys av skandalen,

En anonym kvinne som var statist under innspillingen av «Lucas», hevder at hun ble kysset upassende og at Charlie Sheen skal ha bedt henne om samleie.

Sheen har ikke svart på disse anklagene.

- Haim fortalte om misbruk

Haims tidligere venn og Hollywood-kollega, Corey Feldman (46) har tidligere hevdet at Haim skal ha fortalt ham at han var blitt misbrukt som ung.

ETTERFORSKES: Corey Haims tidligere venn og kollega, Corey Feldman, har kommet med sterke beskyldninger mot Hollywoods fim-miljø. Foto: Pa Photos
ETTERFORSKES: Corey Haims tidligere venn og kollega, Corey Feldman, har kommet med sterke beskyldninger mot Hollywoods fim-miljø. Foto: Pa Photos Vis mer

- Akkurat nå kan jeg navngi seks personer. En av dem er fortsatt mektig i dag, påstod Feldman i oktober i en video på Twitter, og mener han sitter på bevis som lenker pedofili opp mot et av de aller største filmstudioene i Hollywood.

Likevel er det ikke alle som støtter opp om Feldmans forklaringer. Corey Haims mor, Judy Haim så nemlig rødt da beskrivelsene så dagens lys, og setter spørsmålstegn ved Feldmans forklaringer.

Tirsdag denne uken kunne E! News bekrefte at politiet i Los Angeles også etterforsker Feldmans anklagelser. Feldman selv har ikke kommentert etterforskningen, ifølge E Online.

Men også denne etterforskningen skal nå være lukket.

Ifølge en rekke medier, deriblant Washington Post, hevdet Feldman også at han selv ved flere anledninger ble utsatt for seksuelt overgrep som barn, og at hendelsene skal ha oppstått under arbeid med ulike film- og tv-prosjekter.

LES OGSÅ: Snakker ut om romanseryktene med 21 år gammel kvinne