Beskyldes for overgrep av sønnen

Ikke alle var like begeistret over Woody Allens hederspris under Golden Globe.

INGEN HEDERSMANN:  Verken ekssamboer eller sønnen unnet Woody Allen hedersprisen under Golden Globes i natt. Hovedpersonen selv var ikke tilstede. Her sammen med Soon-Yi Previn, adoptivdatteren som han giftet seg med i 1997. Foto: All Over
INGEN HEDERSMANN: Verken ekssamboer eller sønnen unnet Woody Allen hedersprisen under Golden Globes i natt. Hovedpersonen selv var ikke tilstede. Her sammen med Soon-Yi Previn, adoptivdatteren som han giftet seg med i 1997. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mens stjerneregissør Woody Allen (78) ble hedret av Hollywoods kjendiselite under nattens Golden Globe, fulgte hans ekssamboer, Mia Farrow (68), prisutdelingen fra sofaen.

At hennes tidligere partner stakk av med den gjeveste prisen ble imidlertid ikke like varmt mottatt hos henne.

Sekunder etter annonsering, kom denne tweeten fra skuespilleren ”På tide med litt iskrem, og noen episoder av #GIRLS”.

Stjerneparet var sammen i tolv år, men forholdet tok slutt i 1992 da det ble kjent at Allen hadde et forhold til deres adoptivdatter, Soon-Yi Previn (42). De giftet seg i 1997, og er fortsatt sammen.

Heller ikke sønnen, Ronan (26), var spesielt begeistret for at faren fikk Golden Globe hederspris.

”Gikk glipp av hyllesten av Woody Allen. Sa de noe om den kvinnen som offentlig bekreftet at han mishandlet henne da hun var syv år, før eller etter Annie Hall?”, skrev han på sin Twitter-konto.

Trolig henviste han til søsteren, Dylan, som i fjor gjentok beskyldningene om at Allen skal ha misbrukt henne seksuelt, da hun var sju år. Mia Farrow saksøkte eks-mannen på datterens vegne da Dylan var sju, men saken ble den gang henlagt på grunn av bevisets stilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer