Beskyldes for å være en dårlig mor

- De syntes det var for jævlig at jeg dro til Norge og forlot mine barn, forteller Anna Anka.

<strong>PRIORITERER BARNA:</strong> - Mine barn kommer alltid i første rekke, og det kommer de alltid til å gjøre, sier Anna Anka, som i høstens «Skal vi danse» har Glenn Jørgen Sandaker som partner, til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
PRIORITERER BARNA: - Mine barn kommer alltid i første rekke, og det kommer de alltid til å gjøre, sier Anna Anka, som i høstens «Skal vi danse» har Glenn Jørgen Sandaker som partner, til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka (40), best kjent fra realitysuksessen «Svenska Hollywoodfruar», er klar for høstens norske «Skal vi danse» på TV 2. Men avgjørelsen om å flytte vekk fra sine to barn, Ethan (5) og Elli (8), og å dra til Norge for en periode vekker sterke reaksjoner fra enkelte.

Nylig skrev nemlig den frittalende 40-åringen følgende på sin Facebook-profil:

«I dag ble jeg beskyldt med følgende: Jeg er en dårlig og dum mamma fordi jeg tar på meg jobber utenfor landets grenser og fordi jeg ikke har en normal 8-17-jobb i USA. At jeg eier min egen bås ved Polo lounge i Beverly Hills (noe som betyr at jeg er en prostituert). Det er morsomt å se at noen tydeligvis vet mer om mitt liv enn jeg gjør selv. Høres dette ut som en sjalu og kontrollerende person?» skriver hun.

Til Seher.no innrømmer Anka at hun den siste tiden har måttet hanskes med sterke og alvorlige beskyldninger som blir rettet mot henne.

- Ja, folk er misunnelige, de syntes at det var for jævlig at jeg dro til Norge og forlot mine barn. Men nå har det seg slik at det finnes tusenvis av skuespillere og kvinner i samme posisjon som meg selv som drar fra barna sine. Man kan være en arbeidende mamma - ja - men hvorfor skal man være på et kontor fra 8 til 17? Jeg har aldri vært en slik person, sier hun til Seher.no.

Hvem gleder du deg mest til å se i Skal vi danse» i høst? Si din mening til høyre!

Torsdag skrev Seher.no at den svenske «Skal vi danse»-deltageren føler seg dømt av folket, og at hun nå håper folk kan få et inntrykk av den ekte Anna Anka. Nå legger hun heller ikke skjul på at hun tar sterk avstand fra dem som ytrer grove beskyldninger mot rollen hennes som tobarnsmamma.

- Det er som jeg sier, man skal ikke dømme noen når man ikke vet bakgrunnen. Man sier ikke sånn. I stedet kan man være stolt av at jeg jobber. Det er et valg som jeg har gjort, det er min retning. Men mine barn kommer alltid i første rekke, og det kommer de alltid til å gjøre. jeg er ingen dårlig mamma fordi jeg er i Norge og jobber, mener hun.

Avgjørelsen om å være med i høstens «Skal vi danse» var ikke enkel å ta for den TV-vante svenske Hollywoodfruen. Til Seher.no erkjenner hun også at det var mye frem og tilbake før den endelige beslutningen ble tatt.

- Det var en veldig vanskelig beslutning for meg, å forlate familien og være borte hjemifra så lenge. Jeg elsker mitt Los Angeles og jeg elsker mitt hjem og mitt miljø. Man kommer til et nytt sted, man kjenner ingen. Det blir veldig ensomt. Og så har jeg jo dratt fra barn mine, så det er sørgelig sånn sett. Men vi skyper og vi prater, og prøver å holde kontakten så mye som mulig.

Anna Anka fikk ikke ta med barna sine til Norge på grunn av at de går på skole i USA. Selv jobber hun imidlertid på spreng for å få dem til Norge slik at de kan få med seg en av live-sendingene om ikke så alt for lenge. 

Barna er også en av grunnene til at Anka ikke synes det er ille dersom hun skulle ryke tidlig ut av programmet.

- Det er den eneste fordelen dersom jeg ikke skulle komme så langt. For da kan jeg dra hjem. Så for meg spiller det egentlig ingen rolle hvor lenge jeg blir værende i konkurransen. For meg er dette en erfaring, en utfordring, en kul greie. Hva som hender videre spiller egentlig ingen rolle, forteller en åpenhjertig Anna Anka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De som kjenner meg blir veldig såret  

Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker her:[obj:media:9853]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer