LURTE FANSEN?: Bow Wow anklages for å ha løyet for fansen sin på Instagram med dette bildet, da han påstod han ble forfulgt. Foto: NTB Scanpix
LURTE FANSEN?: Bow Wow anklages for å ha løyet for fansen sin på Instagram med dette bildet, da han påstod han ble forfulgt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Bow Wow:

Beskyldes for å lure fansen med dette bildet

Den amerikanske rapperen Bow Wow beskyldes for løgn, men hevder han ikke har gjort noe galt.

(Seoghør.no) Den amerikanske rapperen Shad Gregory Moss (30), bedre kjent som Bow Wow, ble for en stund tilbake fersket i å ha løyet på sosiale medier.

På bildedelingstjenesten Instagram la han ut et bilde av et privatfly før en reise, mens han i realiteten tok et vanlig rutefly. Det fikk han massiv kritikk for.

TATT I LØGN: Rapperen Bow Wow (30) anklages for å ha iscenesatt en video på Instagram. Foto: NTB Scanpix
TATT I LØGN: Rapperen Bow Wow (30) anklages for å ha iscenesatt en video på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er rapperen i hardt vær igjen. På samme Instagram-konto la han 12. juni ut en video av fans som angivelig jager ham i byen Charlotte i delstaten Sør-Carolina.

Nå hevder flere imidlertid at hele hendelsen er falsk.

Flere anklager Bow Wow for å ha betalt fansen for å løpe etter ham. Blant andre skuespilleren Philip Lewis (48) skrev på Twitter: «Ingen jager Bow Wow i 2017.»

Saken fortsetter nedenfor.

Forklarte seg i media

Til nettstedet TMZ insisterte imidlertid rapperen på at videoen er ekte, og sier at han ler av anklagene.

- Turnebussen vår var ikke parkert der den skulle være. Jeg husker at jeg var på lasteplanet med Jermaine Dupri (DJ og produsent, journ. anm) og han sa, «Yo, du kan ikke gå ut nå» og jeg sa, «Jeg kan ikke stå her hele dagen. Vi må komme oss til bussen.» Så da sa jeg til ham, «Vel, jeg skal prøve å løpe rundt folkemengden.» Han sa, «Lykke til.»

- Det gikk helt fint til en fan tok tak i t-skjorta mi og jeg sa, «OK, jeg skal bare løpe herfra.»

Artistens kommentarer har imidlertid ikke stoppet spekulasjonene, og flere mener fortsatt at dette er iscenesatt av ham selv.

Fersket i løgn

For en drøy måned siden delte Bow Wow et bilde av et luksuriøst privatfly med teksten: «Reisedag. NYC-promotering for Growing Up Hip Hop. Kom igjen. Jeg lover å gi dere det villeste showet noensinne!».

30-åringen insinuerte at han skulle dra avgårde i det luksuriøse privatflyet, men med over 3,4 millioner følgere, tok det ikke lang tid før han ble fersket av årvåkne fans.

Et raskt Google-søk viser nemlig at bildet, som har stedstag i Georgia, ikke er hans eget. Bildet viser seg nemlig å være hentet fra nettsiden Fort Lauderdale VIP service, et firma som er stasjonert i Florida.

Observert på rutefly

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant BBC, stoppet ikke saken der. Kort tid etter at rapperen hadde delt sitt innlegg på Instagram, ble han angivelig observert på et vanlig rutefly til New York, der han tilsynelatende reiser på økonomiklasse.

«Så denne karen Lil' Bow Wow er på samme fly som meg til New York. Men på Instagram postet han et bilde av et privatfly, hvor han skrev: «Reiser til New York i dag». Jeg rister på hodet.»

LES OGSÅ: Lil' Bow Wow ble tatt på fersken