REDIGERT?: Flere påstår at Beyoncé har brukt Photoshop for å retusjere lårene sine tynnere. Superstjernen selv har ikke kommentert ryktene. Foto: DISTR. STELLA PICTURES
REDIGERT?: Flere påstår at Beyoncé har brukt Photoshop for å retusjere lårene sine tynnere. Superstjernen selv har ikke kommentert ryktene. Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer

Beskyldes for å jukse med feriebildene

- Ujevnhetene indikerer at hun har brukt Photoshop for å få slankere lår.

Publisert

SEOGHØR.NO: I forrige uke avsluttet superstjernen Beyoncé (32) verdensturneen «Mrs Carter World Tour» i Lisboa i Portugal.

Etter å ha gjennomført 132 show verden over tok hun og ektemannen Jay Z (44) med seg deres felles datter Blue Ivy Carter (2) til den Dominikanske Republikk i Karibia, hvor familien på tre nøt noen etterlengtede fridager.

Beyoncé oppdaterte fansen med flere private familiebilder på sin egen Tumblr-side. Men et av bildene har fått flere til å reagere. Flere vil nemlig ha det til at Beyoncé har tatt i bruk bilderedigeringsprogrammet Photoshop for å slankere lår.

HOTNESS: Beyoncé delte private familiebilder med fansen fra den eksotiske familieferien til Karibia i forrige uke.  Foto: DISTR. STELLA PICTURES
HOTNESS: Beyoncé delte private familiebilder med fansen fra den eksotiske familieferien til Karibia i forrige uke. Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer

Bildet som har satt fart på Photoshop-ryktene viser «Drunk in Love»-stjernen stående med spredte ben, i typisk golf-posisjon, på en gressplen. Og ifølge kritikerne har altså Beyoncé tynnere lår enn vanlig, skriver Huffington Post.

Nettstedet skriver er det et vanlig fenomen blant folk med spiseforstyrrelser å bruke spesialverktøy i bilderedigeringsprogrammer for å fjerne og justere på deler av kroppen.

Amelia McDonell-Parry, skribent for nettstedet The Frisky, skriver: «Jeg elsker deg Beyoncé, men jeg tror du har brukt Photoshop på disse golfbildene. Folk som kjenner til bilderedigeringsprogrammer ser med én gang at dette bildet er manipulert. Ujevnhetene indikerer at hun har brukt Photoshop for å få slankere lår».

Den britiske skribenten Nikki Barr, som skriver for nettstedet Yahoo!Celebrity tar derimot Beyoncé i forsvar:

INGEN KOMMENTAR: Beyoncé har ikke kommentert Photoshop-ryktene. Hun har nemlig kost seg på Coachella-festivalen i California med ektemannen Jay Z, søsteren Solange og moren Tina.  Foto: Stella Pictures
INGEN KOMMENTAR: Beyoncé har ikke kommentert Photoshop-ryktene. Hun har nemlig kost seg på Coachella-festivalen i California med ektemannen Jay Z, søsteren Solange og moren Tina. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Hun har absolutt ikke brukt Photoshop - men heller benyttet seg av et typisk «selfie»-triks. Alle som tar selfies vet nemlig at man ved å dytte lårene bakover og løfte litt på rumpa kan fremstå slankere på bilder enn det man er. Og måten Beyoncé står på er nok grunnen til at lårene hennes ser tynnere ut enn vanlig», skriver hun.

Beyoncé selv har ikke kommentert ryktene, men heller vært opptatt med å kose seg på den populære musikkfestivalen Coachella i California, med ektemannen Jay Z, søsteren Solange (27) og moren Tina Knowles (60).

Hva mener du? Stem i boksen under!

LES OGSÅ: Her gjør Sandra Lyng som Beyoncé

 

 

Tror du Beyoncé har benyttet seg av Photoshop på bildet? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer