Lindsay Lohan:

Beskyldes for å ha stjålet eiendeler verdt nesten 300 000 kroner fra eksen

Skandalestjernen skal ha blitt truet med arrestasjon. 

ANKLAGET: Lindsay Lohan er i trøbbel igjen etter at eksen har anmeldt henne for tyveri. Foto: NTB scanpix
ANKLAGET: Lindsay Lohan er i trøbbel igjen etter at eksen har anmeldt henne for tyveri. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I fjor sommer ble det slutt mellom filmstjernen Lindsay Lohan (30) og den russiske miliardæren Egor Tarabasov (24) på dramatisk vis.

De forlovet seg i april 2016 etter en kortvarig virvelvind-romanse, men etter kun noen måneder ble det slutt etter at Lohan anklaget ham for utroskap og vold.

Ifølge Daily Mail vil dramaet ingen ende ta. Nå skal skuespilleren ha blitt beskyldt for å ha stjålet fra eks-forloveden.

Hun skal ha vært i tre politiavhør hos politiet etter at Tarabasov skal ha blitt frastjålet eiendeler til en verdi av nesten 300 000 kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

TURBULENT: Lindsay Lohan og Egor Tarabasov sto bak en rekke overskrifter i fjor sommer da de gikk gjennom et svært dramatisk og offentlig brudd. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Lindsay Lohan og Egor Tarabasov sto bak en rekke overskrifter i fjor sommer da de gikk gjennom et svært dramatisk og offentlig brudd. Foto: NTB scanpix Vis mer

Truet med arrestasjon

«Mean Girls»-stjernen har angivelig levert tilbake en Rolex-klokke til 40 000 kroner, smykker og klær som tilhører eksen.

Imidlertid skal hun ha beholdt en annen klokke til 45 000 kroner og et gullsmykke Tarabasov skal ha arvet av gudfaren sin.

Ifølge nettstedet skal milliardæren ha beskyldt Lohan for å ha stjålet fra ham mens de bodde sammen i London.

- Egor har jagd Lindsay i flere måneder for å få tilbake eiendelene sine. Til slutt så han ingen annen mulighet enn å gå til politiet og formelt anmelde henne for tyveri. Lindsay har vært inn og ut av landet, så politiet har slitt med å få henne inn til avhør, sier en venn av Egor til Daily Mail.

Politiet skal trolig ha kommet gjennom til henne da de sendte en e-post til Lindsay der de truet med arrestasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: De tidligere turtelduene hadde det tilsynelatende fint sammen før det hele tok en brå vending. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: De tidligere turtelduene hadde det tilsynelatende fint sammen før det hele tok en brå vending. Foto: NTB scanpix Vis mer

Voldelig forhold

Forholdet mellom Lindsay Lohan og Egor Tarabasov var svært turbulent. Starten på slutten skjedde under en ferie i Mykanos i Hellas, da vakter måtte dra paret fra hverandre under en opphetet krangel.

Like etter anklaget Lohan forloveden for å ha vært utro mot henne.

Det tok imidlertid ikke slutt der.

En dramatisk kveld endte med at politiet måtte sparke inn døra i leiligheten hennes i London etter at hun anklaget forloveden for å ha forsøkt å kvele henne.

Episoden, som skjedde på balkongen hennes, ble fanget opp på film og delt på internett, ifølge Daily Mail.

- Det er ikke første gangen. Det er det som er problemet. Men for første gang så noen andre hva som skjedde, sa hun i et intervju med nettstedet i fjor.

Lohan har slitt med både alkohol- og dopavhengighet, og i flere år var det kort mellom hver skandale hun sto bak.

LES OGSÅ: - Forholdet deres er veldig giftig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer