Kim Kardashian:

Beskyldes for å ha redigert datteren tynnere

- For et lavmål.

I HARDT VÆR: Da Kim Kardashian nylig la ut et bilde av seg selv og datteren North på Instagram, tok det ikke lange tiden før hun ble beskyldt for å ha redigert datteren tynnere. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Da Kim Kardashian nylig la ut et bilde av seg selv og datteren North på Instagram, tok det ikke lange tiden før hun ble beskyldt for å ha redigert datteren tynnere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I oktober havnet realitystjernen Kim Kardashian (38) i hardt vær, da det ble heftig spekulert i om hun hadde retusjert et bilde av sin ti måneder gamle datter.

Den gang ble hun beskyldt for å både ha endret på lille Chicagos krøller og hodefasong, til fansens store misnøye.

- Det er ondskapsfullt å redigere et bilde av et barn. Jeg skjønner ikke at noen kan finne på å gjøre det, ble blant annet skrevet i kommentarfeltet.

38-åringen har tidligere blitt tatt på fersken i å jukse med bilder av seg selv i forkant av publisering, og nå har hun igjen havnet i en storm av kritikk - denne gang for å manipulere et bilde av sin eldste datter, fem år gamle North West.

Nylig la nemlig realitystjernen ut et bilde av seg selv med North og sønnen Saint West (2) på instagram, tatt av en paparazzi under Kardashian-familiens ferie på Bali.

Se dette innlegget på Instagram

💕

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ifølge nettstedet Mirror har en rekke fans påpekt at bildet Kim har lagt ut i sosiale medier er tydelig manipulert når man ser det i forhold til originalbildet.

Blant annet har flere bitt seg merke i at femåringens mage er gjort mindre.

- Wow, du manipulerer et bilde av datteren din. For et lavmål, lyder en av kommentarene under bildet.

- Man skal ikke redigere bilder av små barn. Hva i all verden er galt med deg, skriver en annen frustrert fan.

ORIGINALEN: En rekke fans har bitt seg merke i at bildet Kim la ut på Instagram ikke stemmer overens med originalbildet. Foto: Splash News / NTB Scanpix
ORIGINALEN: En rekke fans har bitt seg merke i at bildet Kim la ut på Instagram ikke stemmer overens med originalbildet. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Overfører skylden

Til tross for at Kim er blitt beskyldt for å redigere paparazzibildet fra Bali, har en kilde nær realitystjernen fortalt til Mail Online at dette ikke er tilfellet.

Kilden hevder nemlig at bildet er lagt ut på en fan-side, og at 38-åringen har «repostet» bildet derfra - noe hun angivelig til stadighet gjør.

- Hun ville aldri photoshoppet North for å endre vekten hennes, sier kilden.

Allikevel er det ikke alle som kjøper kildens forklaring. I kommentarfeltet under bildet på Instagram er det flere som hevder det bare er oppspinn.

- Hun redigerte et bilde av sin fem år gamle datter, for så å skylde på fansen. Hvordan kan dere fremdeles forsvare henne, lyder en av kommentarene.

- Kim skal ha funnet dette bildet på en fan-side, og ikke redigert det selv. Jeg vet ikke helt, jeg, skriver en annen.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjernen viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love MagazineVis mer Vis mer

- Det er bare tull

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen har også tidligere lagt skylden på fansen etter å ha blitt beskyldt for å redigere bilder av seg selv.

Da hun tidligere i år mottok en enorm strøm av retusjeringskommentarer, gikk hun ut og forsvarte seg selv.

- Jeg ser at det på nettet skrives at jeg nylig hadde en «photoshop-blemme». Det er bare tull. Jeg repostet et bilde på fra en fan-side på Instagram - og det eneste jeg gjorde var å legge på et filter, skrev hun på nettsiden sin.

LES OGSÅ: Måtte selge sitt eget selskap til mamma