RASER MOT TEEN CHOICE AWARDS: Nett-kjendisen Cameron Dallas reagerer sterkt på at han og flere andre «Teen Choice Awards»-nominerte ble oppfordret til å be sine fans stemme på dem, selv om vinneren allerede var kåret. Skuespillerne Josh Hutcherson (t.v.) og Lea Michele (t.h.) vant begge priser i søndagens seremoni. Foto: All Over Press/Fame Flynet
RASER MOT TEEN CHOICE AWARDS: Nett-kjendisen Cameron Dallas reagerer sterkt på at han og flere andre «Teen Choice Awards»-nominerte ble oppfordret til å be sine fans stemme på dem, selv om vinneren allerede var kåret. Skuespillerne Josh Hutcherson (t.v.) og Lea Michele (t.h.) vant begge priser i søndagens seremoni. Foto: All Over Press/Fame FlynetVis mer

Beskylder «Teen Choice Awards» for stemmejuks

- Jeg fikk vite at jeg hadde vunnet før avstemningen var avsluttet, sier en av årets nominerte. Nå raser tusenvis av seere mot arrangørene.

SEOGHØR.NO: «Teen Choice Awards» som søndag gikk av stabelen i Los Angeles, er en av de mest profilerte prisutdelingene på Hollywoo-stjernenes kalender.

Vinnerne stemmes frem av publikum via internett, men nå har arrangørene fått tusenvis av stemmegivere på nakken.

Årsaken er beskyldninger om stemmejuks i flere av årets kategorier.

Se alle vinnerne her!

Bråket startet ifølge Washington Post  etter at nettkjendisen Cameron Dallas  - som har 3,1 million følgere på Twitter - tapte kampen om prisen «Web Star».
[views:embed:node_embed:block:73475]

- Visste resultatet på forhånd

Han skrev til sine Twitter-fans at det var en enkel grunne til at vinneren Tyler Oakley ikke så overrasket ut da han ble utropt som vinner.

- Han visste det, det er derfor han ikke ser overrasket ut, skrev han ifølge Washington Post.

Det er første året «Teen Choice Awards» gir ut priser i nett-kategorier.

Tidligere på kvelden hadde Cameron vunnet prisen for sin innsats på nettstedet Vine, «Choice Viner».

Cameron påstår at han fikk vite at han hadde vunnet, mens arrangørene fortsatt oppfordret folk til å stemme på sine favoritter.

- Det er morsomt at de ga meg beskjed om seieren seks dager før avstemningen ble avsluttet og ba taperne fortsette å tvitre om at folk burde stemme på dem, skrev han på Twitter.

Meldingene har ført til at flere tusen stemmegivere nå raser mot «Teen Choice Awards»-arrangørene.

«Jeg kommer aldri til å se på dette igjen, det er helt sikkert», skriver en Twitter-bruker som kaller seg Nicole.

«Barndommen min har vært en løgn, All den tiden jeg har brukt på å stemme for ingenting, lol», skriver Twitreren Tyler Carter.

- Har vært praksis i alle år

Avisen Washington Post heller imidlertid kaldt vann i blodet på konspirasjonsteoretikerne.

- At det til slutt er produsentene som bestemmer vinnerne, har vært fast rutine i alle år. Det står til og med i rulleteksten.

- Feilen de gjorde i år, var at de for første gang ga ut priser for brukere av sosiale medier med millioner av fans. Det funket bra til å gi showet gratis reklame.

- Men de tenkte ikke på at dersom en tenåring med millioner av følgere føler seg urettferdig behandlet, hvor vil de lufte sinnet sitt? Jo, overfor sine mengder av fans.

LES OGSÅ: Blottet magen på Teen Choice Awards

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.