SLUTT?: Iølge kilder skal Lindsay og Samantha ha endt forholdet deres i helgen... Foto: All Over Press
SLUTT?: Iølge kilder skal Lindsay og Samantha ha endt forholdet deres i helgen... Foto: All Over PressVis mer

Beskylder Samantha for dopmisbruk og utroskap

Lindsay Lohan rasende på kjæresten...

SEHER.NO: Denne helgen skal angivelig skandaleskuespiller Lindsay Lohan (22) og kjendis-DJ Samantha Ronson (31) har gjort det slutt, igjen!

Ifølge Perez Hilton er det Lindsay som bekrefter denne nyheten via sin Twitter-side.

Skuespillerinnen og kjendis-DJen skal ha kommet opp i flere store krangler i helgen, og på bloggsiden beskylder Lindsay nå Samantha både for dopmisbruk og utroskap. 

Lindsay skriver at hun driter i om pressen får tak i informasjonen, fordi Samantha og vennene plaprer til ukebladene uansett.

"Jeg gjør dette offentlig fordi du og vennene dine ringer blader... så du knuste hjertet mitt, nå forsvinn... jeg elsket deg", er blant det en tydelig opprørt Lindsay skal ha skrevet på Twitter-siden søndag.

"Slutt å ta dop og fortell Charlotte (Samanthas søster) at hun godt kunne gått ned i vekt", fortsetter hun med, før hun så beskylder Samantha for utroskap.

- Vær så snill å la meg være i fred. Du har vekket meg og moren min, gå og legg deg. Fortsett å vær utro, du vinner. Det å bli bedratt gjør undre med en", avslutter Lindsay.

Samantha har valgt å ikke kommentere dette på sin Twitter-side, men ifølge TMZ.com kunne øyenvitner avsløre at de så låssmeder skifte låsene til huset hennes søndag ettermiddag.

Dermed kan det virke som om det endelig er over og ut for skandaleparet...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger Lindsays liv