Beskylder hverandre for barnemishandling

Charlie Sheens eks-koner har sendt hver sin bekymringsmelding til barnevernet.

ÅPEN KRIG: Brooke Mueller og Denise Richards beskylder hverandre for å ha mishandlet tvillingene Bob og Max, som Brooke fikk med Charlie Sheen. Foto: All Over/Fame Flynet
ÅPEN KRIG: Brooke Mueller og Denise Richards beskylder hverandre for å ha mishandlet tvillingene Bob og Max, som Brooke fikk med Charlie Sheen. Foto: All Over/Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denise Richards (42) ba tidligere denne måneden om å få slippe å ha omsorgsretten for barna til Brooke Mueller (36) og «Anger Management»-stjernen Charlie Sheen (48), fordi hun mener de utgjør en fare for sin egen familie.I et brev til barnevernet hevdet Denise at tvillingene Bob og Max (4) flere ganger har gått til angrep på henne og hennes familie, etter å ha vært på besøk hos deres mor.

Slår tilbake

Nå slår Brooke tilbake.Ifølge nettsiden TMZ har hun anmeldt Denise for mishandling av tvillingene, pluss døtrene Denise har med Charlie, Sam (9) og Lola (8).Saken fortsetter under bildet.Ifølge TMZ dukket politiet tirsdag opp på døren til Denise Richards, som blånekter for beskyldningene om at hun har gjort noe galt.

- Dette er idiotisk og ren hevn, skal Richards ha fortalt politiet.

Dersom Brooke opprettholder anmeldelsen, vil alle i familien til Denise Richards bli avhørt.                                 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer