<strong>ÅPEN KRIG:</strong> Brooke Mueller og Denise Richards beskylder hverandre for å ha mishandlet tvillingene Bob og Max, som Brooke fikk med Charlie Sheen. Foto: All Over/Fame Flynet
ÅPEN KRIG: Brooke Mueller og Denise Richards beskylder hverandre for å ha mishandlet tvillingene Bob og Max, som Brooke fikk med Charlie Sheen. Foto: All Over/Fame Flynet Vis mer

Beskylder hverandre for barnemishandling

Charlie Sheens eks-koner har sendt hver sin bekymringsmelding til barnevernet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denise Richards (42) ba tidligere denne måneden om å få slippe å ha omsorgsretten for barna til Brooke Mueller (36) og «Anger Management»-stjernen Charlie Sheen (48), fordi hun mener de utgjør en fare for sin egen familie.

I et brev til barnevernet hevdet Denise at tvillingene Bob og Max (4) flere ganger har gått til angrep på henne og hennes familie, etter å ha vært på besøk hos deres mor.

Slår tilbake

<strong>BITTER KAMP OM BARNA:</strong> Det tidligere kjærlige forholdet mellom Charlie Sheen og Brooke Mueller har utviklet seg til en bitter kamp om tvillingsønnene Bob og Max. Nå har Brooke anmeldt Sheens andre eks-kone Denise Richards for barnemishandling Foto: All Over
BITTER KAMP OM BARNA: Det tidligere kjærlige forholdet mellom Charlie Sheen og Brooke Mueller har utviklet seg til en bitter kamp om tvillingsønnene Bob og Max. Nå har Brooke anmeldt Sheens andre eks-kone Denise Richards for barnemishandling Foto: All Over Vis mer

Nå slår Brooke tilbake.

Ifølge nettsiden TMZ har hun anmeldt Denise for mishandling av tvillingene, pluss døtrene Denise har med Charlie, Sam (9) og Lola (8).

Saken fortsetter under bildet.Ifølge TMZ dukket politiet tirsdag opp på døren til Denise Richards, som blånekter for beskyldningene om at hun har gjort noe galt.

- Dette er idiotisk og ren hevn, skal Richards ha fortalt politiet.

Dersom Brooke opprettholder anmeldelsen, vil alle i familien til Denise Richards bli avhørt.                                 

Sliter med rusmisbruk

Denise fikk tidligere i år omsorgsretten for Bob og Max, siden Charlie Sheen og Brooke Mueller begge har slitt med rusmisbruk.

Denise har et godt forhold til eks-mannen, men da Mueller fikk besøksrettigheter etter et sju måneder langt opphold på avvenningsklinikk, begynte feiden mellom de to kvinnene.

For tiden er det Brookes bror som har foreldreansvaret for de to guttene.

LES OGSÅ: - Hun fjernet et barn fordi hun kun vil ha tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer