Johnny Depp:

Beskylder ekskona for trekant-sex

Den offentlige skittentøyvasken mellom eksparet Amber Heard og Johnny Depp vil ingen ende ta.

FORBANNA: Johnny Depp hevder at ekskona Amber Heard har vært utro ved å ha trekant med både supermodell Cara Delevingne og Tesla-gründer Elon Musk. Foto: NTB Scanpix
FORBANNA: Johnny Depp hevder at ekskona Amber Heard har vært utro ved å ha trekant med både supermodell Cara Delevingne og Tesla-gründer Elon Musk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For snart fire år siden ble det kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp (57) og skuespiller Amber Heard (34) skulle skille seg etter 15 måneder som ektepar. I løpet av de påfølgende årene har den svært offentlige skittentøyvasken mellom dem blitt fulgt med lupe av en rekke internasjonale medier.

Rettsapparatet ble raskt brakt inn i bildet der det blant annet har dukket opp beskyldninger om vold og overgrep. Kort tid etter bruddet i mai 2016 ble det nemlig kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen, etter voldsanklager.

To måneder etter, i midten av august, trakk imidlertid Heard voldsanklagene mot Depp. Få måneder senere offentliggjorde hun imidlertid en video der hun fortalte om partnervold og farene ved det.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

14. januar 2017 så det ut til at kranglingen mellom de to skuespillerne omsider var over, da de ble enige om detaljene rundt forliket i skilsmissesaken. Siden ble det stille fra begge parter, før Heard i desember 2018 skrev en lengre kronikk for Washington Post, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

Innrømmet vold mot eksmannen

I mars i fjor tok det hele en ny vending da Depp skal ha saksøkt ekskona og krevd 50 millioner dollar, nærmere 450 millioner norske kroner, i erstatning for ærekrenkelse.

Et år etter Depps saksøking tok skilsmissen nok en helomvending da Heard innrømmet å ha vært voldelig mot Depp, ifølge Daily Mail, som hevdet å ha opptak av en privat samtale mellom de to eksene mens de fremdeles var gift.

I det aktuelle opptaket, som skal ha blitt tatt opp mens paret forsøkte å jobbe seg gjennom det turbulente ekteskapet, skal det blant annet komme frem at 33-åringen har slått Depp med både kjeler, stekepanner og vaser.

I samme opptak skal stjernen ha uttalt at hun ikke slo til ektemannen med et ordentlig slag, men at hun klasket til ham.

KAOTISK: At skilsmissen mellom Amber Heard og Johnny Depp har vært turbulent er det ingen tvil om. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
KAOTISK: At skilsmissen mellom Amber Heard og Johnny Depp har vært turbulent er det ingen tvil om. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke helt hvordan bevegelsen til hånden min var, men du har det bra, jeg skadet deg ikke. Jeg klasket til deg, jeg slo ikke til deg med knyttneven, sa hun i opptaket.

Pikante beskyldninger

Det ser imidlertid ut til at overskriftene ikke kommer til å stoppe med det første. Nå har det kommet nye detaljer hvor to andre kjente profiler blir dratt inn i bildet.

Ifølge Daily Mail beskylder Johnny Depp sin ekskone for å ha hatt en trekant med Tesla-gründer Elon Musk (48) og supermodell Cara Delevingne (27) mens de fremdeles var gift. Trioen skal ha møttes i huset til Depp i Los Angeles i slutten av 2016 - etter at Heard og Depp gikk hver til sitt.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september i fjor. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Alt kan skje i dette tilfellet

Kilder nær Depp forteller til den britiske tabloidavisen at han ikke har utelukket å sende en stevning til Delevingne. Dette for å finne ut om hun har noe informasjon som kan være nyttig for den pågående rettssaken hans mot Heard.

- Cara kan også bli tvunget til å avgi bevis - av begge parter. Det er definitivt en mulighet. Nesten alt kan skje i dette tilfellet, fortsetter kilden til Daily Mail.

TREKANTDRAMA: Her er Elon Musk avbildet sammen med Jared Leto (midten) og Cara Delevingne i 2016. Nå hevder Johnny Depp at ekskona Amber Heard har hatt trekant med Musk og Delevingne.
TREKANTDRAMA: Her er Elon Musk avbildet sammen med Jared Leto (midten) og Cara Delevingne i 2016. Nå hevder Johnny Depp at ekskona Amber Heard har hatt trekant med Musk og Delevingne. Vis mer

Som nevnt gikk Depp til søksmål mot Heard i mars i fjor etter at Heard skrev kronikken for Washington Post. Til tross for at Heard ikke nevnte eksmannen ved navn, mente han at det var en ærekrenkelse, og at Heards beskyldninger førte til spekulasjoner om at han var den anklagede overgriperen i kronikken.

Siden den gang har Depps advokater tatt avhør av flere tidligere venner og kollegaer, inkludert Josh Drew, som tidligere var gift med Heards beste venn, Raquel «Rocky» Pennington (31).

I et utdrag sett av Daily Mail skal Depps juridiske team ha spurt Drew, som for øvrig bodde gratis i en av de flere naboleilighetene som Depp eide, om hva han visste om Heards trekant.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

Bekreftet trekant

Advokat Benjamin Chew skal ha stilt spørsmål om Rocky fortalte ham at Heard hadde en affære med supermodellen mens hun fortsatt var gift med Depp, noe han svarte bekreftende på.

Deretter skal han ha fått spørsmål om det er noe sannhet i at Delevingne, Musk og Heard tilbrakte en natt sammen mens sistnevnte fortsatt var gift. Dette svarer han nok en gang bekreftende på, i tillegg til at han tror de hadde en trekant.

Ifølge E Online hevder Depp at Heard og Musk skal ha datet av og på i flere år, men Musk insisterer på at de først ble romantisk involvert etter at ekteskapet mellom Heard og Depp ble oppløst i mai 2016. Depp hevder imidlertid noe helt annet.

ROMANSE: Her er Amber Heard og Elon Musk avbildet sammen i mai i 2017. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Her er Amber Heard og Elon Musk avbildet sammen i mai i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I rettsdokumenter som Daily Mail har fått tilgang på hevder Depp at ansatte ved Eastern Columbia Building minnes at Musk besøkte Heard sent på kvelden, mens Depp var borte på filminnspilling i 2015.

I fjor stevnet han derfor Musk for tekstmeldinger, e-poster og brev som han skal ha utvekslet med Heard i løpet av deres ekteskap, ifølge E Online.

Depp ønsket angivelig spesielt å vite hva ekskona fortalte Musk om hendelsen i mai 2016 som resulterte i at Heard fikk innvilget besøksforbud mot Depp og beskyldte ham for å ha utøvd vold mot henne.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Mener påstanden er useriøs

Heards advokater har tidligere beskrevet Depps påstand om utroskap som useriøs og et forsøk på å få Heard til å tie.

I mars 2019 uttalte Musk via sin talsperson at han og Heard ikke begynte å date før i mai 2016, og at forholdet først ble romantisk ved en senere anledning, ifølge E Online.

Skuespiller James Franco (42) har også blitt dratt inn i det turbulente søksmålet. Dette skjedde etter at det dukket opp bilder av ham i samme heis som Heard 22. mai 2016 - natten etter en krangel med Depp, ifølge Standard.

Heards daværende juridiske team sa at Franco den gang bodde i samme leilighetskompleks, og bare tok heisen til samme tid.

Men det stoppet ikke Depps advokater fra å sende ham en stevning i fjor, hvor de ønsket å grille ham over hva Heard og Franco snakket om i heisen, og om hun hadde noen synlige blåmerker.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Amber Heards advokater har hittil ikke uttalt seg om Depps påstander om en trekant med Cara Delevingne og Elon Musk.

Det er imidlertid ikke bare Amber Heard som Depp har gått til søksmål mot. Han har også gått til sak mot tabloidavisen The Sun for en artikkel fra 2018 der de omtalte ham som en konebanker. Dette mener Depp førte til at han mistet sin rolle som kaptein Jack Sparrow, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Fansen frykter for skuespillerens helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer