Beskylder Anna for SMS-sjikane

Paul Anka mener ekskona forstyrrer hans nye forhold med stygge tekstmeldinger.

<strong>SMS-SJIKANE:</strong> Paul Anka beskylder ekskona Anna for å sende flere stygge tekstmeldinger til ham etter at han har blitt kjæreste med Lisa Pemberton. Foto: Seher.no/ All Over Press
SMS-SJIKANE: Paul Anka beskylder ekskona Anna for å sende flere stygge tekstmeldinger til ham etter at han har blitt kjæreste med Lisa Pemberton. Foto: Seher.no/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter den svært offentlige skittkastingen i kjølvannet av bruddet mellom Paul Anka (70) og hans «Hollywoodfrue» Anna Anka (40), er Paul klar for å gå videre i livet med sin nye kjæreste Lisa Pemberton.

Men ifølge Paul får ikke det nye paret nyte sin kjærlighet i fred og ro. Nå hevder Paul at de to forstyrres av giftige tekstmeldinger fra hans ekskone Anna.

- Anna er dessverre veldig sjalu på Lisa, hvilket har resultert i at hun sender meg flere stygge tekstmeldinger, sier Paul Anka til Extra.
 

Stjernen sier at Lisa er Annas rake motsetning, og beskriver henne som en jordnær og varm kvinne som ikke har noe behov for å synes. Selv om skilsmissen med Anna er over, sier smørsangeren at han fortsatt ikke har det bra på grunn av ekskonas giftige og stygge meldinger.

Og Paul sørger nå for at eksparet ikke trenger å se hverandre til tross for at de har sønnen Nathan (5) sammen.

- Det betyr likevel ikke at jeg møter Anna når jeg henter og leverer vår sønn Nathan. Det går an å løse det på en annen og mer smidig måte, sier Paul til Extra.

Fjorårets «Skal vi danse»-deltager, derimot, vil ikke kommentere eksmannens nye utspill i media.

- Jeg vil ikke lenger dele privatlivet mitt med offentligheten. Jeg har allerede vært alt for mye eksponert i svenske medier. Nå er det lokket på, sier Anna Anka til Extra, mens eksmannen ikke har noe problemer med å fortsette å snakke om bruddet.

- Livet føles enkelt for meg etter Anna, sier Paul til Extra.

Selv om skilsmissen er over kjemper eksparet fortsatt om hvem som skal ha omsorgsretten for deres felles sønn.

Da Seher.no møtte Anna Anka i september, fortalte hun hva hun synes om den pågående rettsprosessen.

- Et normalt menneske vil jo ikke tenke at han ikke vil at et barn skal få ha mammaen sin. Det er skammelig at det må gå så langt at man begynner å kjenne at man gir opp. For det er det man gjør. Om de nå synes at barna har det bedre uten meg - bra - da får de ha ansvaret for hvordan barna blir når de er 15 år - når den dagen kommer at de gir dem fingeren, uttalte Anna til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer