Marilyn Manson:

Beskriver torturkammer: Sultet, voldtatt og neddopet

Angivelige ofre for Marilyn Manson forteller at monsteret han karikerte var hans sanne jeg.

MANSON: Flere angivelige ofre kommer med rystende historier om rockeren Brian Warner, også kjent som Marilyn Manson. Foto: REX / NTB
MANSON: Flere angivelige ofre kommer med rystende historier om rockeren Brian Warner, også kjent som Marilyn Manson. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Brian Warner (52) er beskrevet som en stille gutt som ung. En som oppdaget rockemusikk og ønsket å lære alt han kunne om musikksjangeren.

- Det første jeg tenkte om ham var at han sannsynligvis fikk mye juling som barn. Han hadde mye sinne og fiendtlighet, men han var en veldig stille person, du vet – en som du forventer kommer til å ende opp som seriemorder en dag, forteller Paul Gallotta til magasinet Rolling Stone.

Han er redaktør av musikkmagasinet 25th Parallel, hvor Warner jobbet i en periode som ung.

Rolling Stone har laget en stor sak om han som er best kjent for offentligheten som Marilyn Manson. Gjennom intervjuer med 55 kilder, samt rettsdokumenter, har de gått i dybden på Mansons liv og angivelige ugjerninger.

En scenekarakter som er besatt av frykt og vold og kvinnehat. Med et navn som kombinerer Hollywood-yndling Marilyn Monroe og massemorderen Charles Manson.

De senere årene har imidlertid vist at Brian Warner og Marilyn Manson tilsynelatende hadde mye til felles.

Skrekk-kammer

I 2010 leide Manson en leilighet i vest-Hollywood, som lå over en spritsjappe. Flere beskriver leiligheten overfor Rolling Stone som et langt fra lyst og lystig oppholdssted. Dekorert med blod, nazisymboler, bilder utklipt fra pornomagasiner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer