Miranda Lambert:

Beskriver skilsmissen som et «shit show»

- Jeg gikk gjennom en skikkelig tøff periode i livet mitt.

SKILTE SEG: Artistparet Blake Shelton og Miranda Lambert var sammen i ti år før forholdet tok slutt i 2015. Bruddet var ikke pent. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Artistparet Blake Shelton og Miranda Lambert var sammen i ti år før forholdet tok slutt i 2015. Bruddet var ikke pent. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fire år var Miranda Lambert (36) gift med countrystjerne-kollegaen Blake Shelton (43). Duoen ga hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni i Texas våren 2011, etter å ha vært kjærester i seks år.

I 2015 kom derimot nyheten om at de to skulle skilles, etter uoverensstemmelser i forholdet.

Bruddet var av det såre slaget, og under en konsert i Nashville i helgen avslørte sangfuglen at balladen «Dark Bars» er inspirert av kjærlighetssorgen etter det ødelagte ekteskapet.

- Jeg føler Nashville er et sted man kan dra hvis man trenger å drømme uten å bli dømt for det. Jeg tilbrakte mye tid her gjennom både opp- og nedturer, fortalte hun publikum, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Jeg gikk gjennom en skikkelig tøff periode i livet mitt. Jeg flyttet hit i 2015 da jeg var midt i et «shit show», men jeg ble løftet opp av venner, låtskrivere, fans og alle andre herfra - som sa til meg: «Vi støtter deg».

«Nesten lik historie»

Både Lambert og Shelton har gått videre på hver sin kant etter skilsmissen.

Bare tre måneder etter bruddet, begynte ryktene å svirre om at Blake hadde forelsket seg og blitt kjæreste med artisten Gwen Stefani (50). Nesten samtidig hadde hun gått fra ektemannen gjennom 14 år, Gavin Rossdale (53), som hun har sønnene Kingston (13), Zuma (11) og Apollo (5) med.

Blake og Gwen jobbet sammen som dommere på «The Voice» og det oppsto søt musikk da de hjalp hverandre gjennom sorgen over to vanskelige brudd.

Årsaken til skilsmissen mellom Stefani og Rossdale skal ha vært utroskap. «Bush»-vokalisten skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeårige barnepike, Mindy Mann, bak sangfuglens rygg.

«No Doubt»-stjernen har tidligere hintet om at Blakes havarerte ekteskap heller ikke skal ha vært en pen affære.

- Han hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, fortalte hun, ifølge People våren 2016, og la samtidig til at kjærligheten som deretter oppsto mellom dem kom uventet på.

- Aldri i mine villeste og mest sprø drømmer kunne jeg sett for meg at dette ville skje.

Saken fortsetter nedenfor.

VILLE UNNGÅ NEGATIV OPPMERSOMHET: Malaysia er et muslimsk land. Mange uttrykte på forhånd bekymring for at Gwens vanligvis små sceneantrekk skulle skade eller opprøre ungdom på konserten. Vis mer

Feiret sin første bryllupsdag

Miranda Lambert har på sin side funnet lykken med den åtte år yngre politimannen Brendan McLoughlin (28). De overrasket både fans og mediene med å gifte seg i januar i fjor.

Grunnen til at bryllupet kom som et sjokk, var fordi få i det hele tatt visste at 36-åringen hadde fått seg ny kjæreste.

Søndag feiret paret ett års bryllupsdag, og da delte Lambert dette bildet med følgende tekst på Instagram:

«1 år. Jeg er så lykkelig over å gå gjennom livet sammen med deg. Tusen takk for at du gjør meg til den stolteste kone og stemor, Brendan. Du er grunnen til alle de nye smilerynkene mine. Jeg elsker deg.»

LES OGSÅ: Avril Lavigne: - Ny kjæreste to måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer