Besatt av kjæresten

Ryan Gosling skal være sykelig opptatt av kjæresten Eva Mendes.

STORMFORELSKET: Ryan Gosling er svært betatt av kjæresten Eva Mendes og er sammen med henne så ofte han kan.  Foto: Jack Blanco/x17online
STORMFORELSKET: Ryan Gosling er svært betatt av kjæresten Eva Mendes og er sammen med henne så ofte han kan. Foto: Jack Blanco/x17online Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor fikk Hollywood enda et superpar da Ryan Gosling og Eva Mendes falt for hverandre under innspillingen av filmen «The Place Beyond the Pines». Nå hevder kilder nær Gosling til magasinet Life & Style at Ryan har utviklet et usunt forhold til sin vakre kjæreste.

- Han er helt besatt og vil være sammen med Eva hele tiden. Jeg vet ikke hva det er med henne, men han har falt pladask, sier kilden til Life & Style.


Gosling skal ha falt for Mendes’ intense og lidenskapelige natur, og får rett og slett ikke nok av henne.

- Han ser på henne som en kvinnelig versjon av seg selv.


Men selv om Gosling ikke kan skjule sin begeistring for kjæresten, er familien hans bekymret for forholdet.

- Eva er en typisk person fra Los Angeles. Hun er veldig opptatt av karrieren sin og er ikke veldig varm, fortsetter kilden.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer for skuespillerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer