PROGRAMLEDER NR. 2: Daniel Franck er også programleder for Fangene på Fortet, og altså ikke personen som ble sendt hjem. Foto: TV3
PROGRAMLEDER NR. 2: Daniel Franck er også programleder for Fangene på Fortet, og altså ikke personen som ble sendt hjem. Foto: TV3 Vis mer

Beruset deltager sendt hjem fra TV-innspilling

- Han brøt reglene om å ikke drikke alkohol nært opptil TV-opptakene.

Publisert
SEHER.NO: En deltager skal ha blitt sendt hjem fra Fort Boyard, etter at han stilte opp på innspilling til «Fangene på Fortet» med promille. Det melder Se og Hør.

- Deltakeren hadde brutt produksjonens regler om å ikke drikke alkohol nært opptil TV-opptakene. Vi må være sikre på at deltakerne ikke er beruset når de er på fortet, og vedkommende ble derfor sendt hjem, sier informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum til bladet.

Kanalen har nulltoleranse når det kommer til alkohol under innspillingene.

Se og Hør har vært i kontakt med mannen, som er en kjent skuespiller. Han nekter for å ha vært beruset under innspillingen.

- Dette stemmer overhodet ikke. Jeg hadde hatt influensa og følte meg ikke vel. Jeg møtte aldri opp på settet denne dagen og valgte i stedet å reise hjem etter eget ønske, forklarer mannen overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skadet ansiktet etter tur på byen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer