VAR HEMMELIG FORELSKET: Abid Raja hevder han lenge var hemmelig forelsket i Bertine Zetlitz da de to gikk sammen på videregående skole i Oslo, men fikk nei da han til slutt prøvde å sjekke henne opp. Foto: Scanpix
VAR HEMMELIG FORELSKET: Abid Raja hevder han lenge var hemmelig forelsket i Bertine Zetlitz da de to gikk sammen på videregående skole i Oslo, men fikk nei da han til slutt prøvde å sjekke henne opp. Foto: ScanpixVis mer

Bertine vraket forelsket Raja

- Jeg var ikke interessert i ham.

Hør lydklipp med Abid Raja nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Popartisten Bertine Zetlitz (34) har ofte blitt omtalt som en av Norges mest attraktive kvinner, og i et radiointervju med Radio Norge avslører kjendisadvokaten Abid Raja (34) at han en av dem som tidlig fikk øynene opp for "Adore Me"-sangeren.

Raja avslører at han fikk sterke følelser for den vakre blondinen da de to gikk samtidig på Foss videregående skole i Oslo.

Men da han til slutt mannet seg opp til å prøve å sjekke opp Bertine, fikk han ikke svaret han håpet på.

- Jeg var hemmelig forelsket i Bertine Zetlitz på videregående, men hun var ikke like glad i meg. Det var før hun ble popstjerne og jeg ble rikspakistaner. Det kunne endt med meg og henne, men sånn gikk det ikke, sier han til "Norgesmagasinet" på Radio Norge.

Bertine Zetlitz bekrefter episoden overfor Seher.no.

- Det stemmer at han prøvde å sjekke meg opp på videregående, men jeg var ikke interessert i ham, sier Zetlitz, som ikke har noen kontakt med Raja i dag.

Popartisten fikk i fjor sitt andre barn med ektemannen Egil Pay.

Hør lydklipp med Abid Raja nederst i artikkelen. Hele intervjuet kan du høre på Radio Norge klokken 18 torsdag.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   
 

LES OGSÅ: Bertine Zetlitz ble mamma[obj:media:8387]