SENDTE KLAGE: Bertine Zetlitz og kjæresten Egil Pay reagerer på nye bygg på nabotomten deres på Smestad og har sendt inn klage til Oslo kommune.  Foto: Scanpix
SENDTE KLAGE: Bertine Zetlitz og kjæresten Egil Pay reagerer på nye bygg på nabotomten deres på Smestad og har sendt inn klage til Oslo kommune. Foto: ScanpixVis mer

Bertine i byggebråk

Bertine Zetlitz vil hindre utbygging av nabotomten på Smestad i Oslo.

SEOGHØR.NO: Bertine Zetlitz (38) og Egil Pay (38) vil bevare nabolaget på Smestad og har sammen med flere andre naboer sendt inn en klage til Plan- og bygningsetaten for å forhindre utbygging av nabotomten. 

Ifølge VG står det i klagen: «Disse bygningene vil ikke på en harmonisk måtte opprettholde nærområdets karakter, da dette området er preget av eneboliger og tomannsboliger». 

Avisen skriver at det profilerte paret også i fjor klaget på byggeprosjektet, og at det var høyden på bygningene de den gang reagerte på. Planene har siden den gangen blitt endret. 

- Nå skal vi behandle klagen ved å foreta en ny gjennomgang av den internt, sier leder for avdeling for byggeprosjekter i Oslo kommune Anne Torill Halse. 

LES OGSÅ: - Jeg har operert øynene