<strong>HER ER DOMMERNE:</strong> Hans-Eril Dyvik Husby, Bertine Zetlitz, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen. Foto: Bjørn Wad/TV 2
HER ER DOMMERNE: Hans-Eril Dyvik Husby, Bertine Zetlitz, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen. Foto: Bjørn Wad/TV 2 Vis mer

Bertine blir «Idol»-dommer

Nå er hele juryen klar foran høstens store talentkonkurranse.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til høsten er det klart for et gjensyn med talentprogrammet «Idol» på TV 2, og programlederne blir «X Factor»-partnerne Guri Solberg (34) og Ravi (34).

VG har tidligere avslørt at det er den tidligere Turboneger-vokalisten Hans-Eril Dyvik Husby (38) og fjorårets «X Factor»-dommer Marion Ravn (26) som sammen med Lars Vaular-manager Gunnar Greve Pettersen (29) utgjør tre av fire nye dommere når sangkonkurransen gjør comeback.

Onsdag skriver avisen at det også klart at Bertine Zetlitz (35) blir en av de fire dommerne. Dermed gjør artisten comeback i rampelyset etter å ha ligget lavt i fire år.
 
- Vi er på raringenes lag, sier artisten til VG, og viser til at dommerpanelet er ute etter å finne talenter som skiller seg ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Marion Ravn til X Factor 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer