Berry vil ikke stå brud

Alle gode ting er tre, sies det. Men det gjelder ikke for sexsymbolet Halle Berry.

SEX-SYMBOL: Halle Berry får definitivt hoder til å snu seg.  Foto: Stella Pictures
SEX-SYMBOL: Halle Berry får definitivt hoder til å snu seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ta den ring og la den vandre!


SEHER.NO: Selv om den mørke skjønnheten Halle Berry (40) har vært i et forhold med modellen Gabriel Aubry (31) i over ett år, har hun ingen planer om å gifte seg med ham - noen gang!


- Jeg vil aldri, aldri gifte meg igjen, avslører Oscar-vinneren til InStyle magazine. 


Berry som tidligere har vært gift med basketballspilleren David Justice (40) og R&B-sangeren Eric Benet (40), sier at hun ikke trenger en papirbit for å bekrefte sin kjærlighet overfor kjæresten.


- Jeg har kommet frem til at jeg synes to mennesker kan leve sammen uten å måtte gifte seg. Jeg trenger ingen ring eller et stykke papir for å bevise hvem jeg vil tilbringe livet mitt med.


I intervjuet forteller hun også at hun har lært av sine tidligere feil. Når hun nå velger menn ser hun etter rolige og behagelige persoligheter.


- Tidligere ble jeg tiltrukket av sterke personligheter. Men Gabriel var sjenert. Han snakket nesten ikke til meg i begynnelsen. Denne gangen ble jeg ikke forelsket med et brak. Dette var ikke mannen som overøste kjærlighetserklæringer til meg, men det var nettopp det som gjorde det hele mer interessant. 


40-åringen forteller videre at hun ønsker seg barn og at hun gjerne kunne tenke seg å adoptere.


- Jeg ønsker meg definitivt barn. Absolutt. Jeg vil lære dem at det er kun gjennom hardt arbeid at suksess og ekte glede kommer. Det handler ikke om penger, men om de umerkbare belønningene. Det å ha integritet og gjøre de tingene du har sagt du skal gjøre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer