SEXY: Penelope Cruz og Salma Hayek blir sett på som verdens mest sexy bestevenninner. Foto: All Over Press
SEXY: Penelope Cruz og Salma Hayek blir sett på som verdens mest sexy bestevenninner. Foto: All Over PressVis mer

Berømte bestevenner

De er rike, de er mektige og de støtter hverandre i tykt og tynt.

BILDESPESIAL: Berømte bestevenner!

SEHER.NO: Når det er snakk om hektiske dager, mye reising og intrikate kjærlighetsliv, er det ikke lett å bevare vennskap - spesielt ikke med folk som lever det samme livet som deg.

I Hollywood er det få ting som varer, og da tenker vi aller mest på vennskap. Men, når det er sagt, enkelte holder sammen - og det gjør de i tykt og tynt.

- Det er fint å ha en bestevenn som er i bransjen. Vi forstår hverandre, har "Shakespeare in Love"-stjernen Gwyneth Paltrow uttalt. Hun er bestevenninne med selveste Madonna, og det er ikke rent sjeldent at de to blir sett knisende på shopping sammen.

Mens enkelte bare har møtt hverandre i filmstudio, er det andre stjerner som har vokst opp sammen. "Moulin Rouge"-skuespillerinnen Nicole Kidman og "King Kong"-stjernen Naomi Watts er et par som har gjort det, Ben Affleck og Matt Damon et annet

De to vokste opp sammen i Boston, og har hele tiden dyttet hverandre frem til suksess. De spilte begge i "Good Will Hunting", som de begge vant Oscar for. Nå er vennskapet deres sterkere enn noensinne.

Se bildene av alle kjendis-bestevennene. Er de ikke søte?