- Berømmelsen ødela meg

Men nå gir Anne Hathaway blaffen i hva andre måtte mene om henne.

VIKTIG STØTTESPILLER: Anne Hathaway giftet seg med skuespilleren Adam Shulman i 2012 i Big Sur i California. Her er ekteparet sammen under årets Oscar-utdeling. Foto: action press/All Over Press
VIKTIG STØTTESPILLER: Anne Hathaway giftet seg med skuespilleren Adam Shulman i 2012 i Big Sur i California. Her er ekteparet sammen under årets Oscar-utdeling. Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Livet i rampelyset er ikke alltid like lett og takle. Det har Hollywood-stjernen Anne Hathaway (31) fått erfare.

I et intervju med Elle magazine avslører hun nå at hun lenge slet med å takle all oppmerksomheten hun fikk.

- Berømmelsen ødela meg i lang tid. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere det eller hvordan jeg skulle engasjere meg i det, og det stresset meg skikkelig, sier hun til bladet, ifølge E! Online.com.

- Folk rådet meg til å bare være meg selv, og jeg tenkte stille: «Men jeg vet ikke hvem det er enda».

Trenger ikke bekreftelse lenger

I fjor vant Hathaway en rekke priser for sin rolle i «Les Misérables», inkludert den gjeveste av de alle - en Oscar. Takketalen hennes ble også kritisert, og etter dette bestemte skuespilleren seg for å ta en pause fra rampelyset.

- Jeg har fått et inntrykk av at folk trenger en pause fra meg, sa hun til Huffington Post den gang.

Men nå er Anne snart aktuell i science fiction-filmen «Interstellar», hvor hun spiller mot Matthew McConaughey, og hun er ikke lenger redd for å være seg selv.

- Jeg har innsett at jeg ikke trenger bekreftelse fra noen i det hele tatt. Jeg sitter ikke lenger og bekymrer meg om hva folk synes om meg. Jeg trenger ikke at andre liker meg, og det føles veldig friggjørende. Det er en stor lettelse, forteller hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Anne Hathaway nektet å ta av seg skjorta på stranda

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer