- Berømmelsen ødela ekteskapet mitt

Anna Faris skilte seg og ga faen i alt.

ØDELA EKTESKAPET: Da skuespilleren ble kjent, tok ekteskapet slutt. I dag er hun imidlertid gift på ny. Foto: All Over Press
ØDELA EKTESKAPET: Da skuespilleren ble kjent, tok ekteskapet slutt. I dag er hun imidlertid gift på ny. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Anna Faris (34) forteller at ekteskapet med Ben Indra ble ødelagt etter at karrieren hennes skjøt fart.

Faris fikk stjernestatus gjennom sine roller i «Scary Movie» og «The House Bunny». Da tok ekteskapet en uheldig vending.

- Berømmelsen ødela ekteskapet mitt. Skillet ble rett og slett for stort, sier hun ifølge Us Magazine.

Det hele endte med at paret skilte seg fra hverandre i 2007. Faris kjøpte seg deretter en leilighet i Los Angeles, fikset på brystene og viste seg stadig på kjendisfestene i Hollywood.

- Jeg ga egentlig faen i alt. Jeg hadde ingenting å tape og ingen som trengte min støtte. Jeg husker jeg tullet med venninnen min: «Jeg håper noen putter en pille i drinken min i kveld», sa jeg. Jeg brydde meg ikke om hva andre folk trodde om meg.

En stund senere fant Faris imidlertid kjærligheten med skuespilleren og «Parks and Recreation»-stjernen Chris Pratt (32). De giftet seg i 2009, og bor fortsatt sammen i Hollywood.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Er dette en parykk?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer