STRESSENDE LIV: Robert Pattinson har et stressende liv med mange beskymringer som andre 24-åringer slipper. Han drar blant annet bare på restauranter med tre utganger.  Foto: Stella Pictures
STRESSENDE LIV: Robert Pattinson har et stressende liv med mange beskymringer som andre 24-åringer slipper. Han drar blant annet bare på restauranter med tre utganger. Foto: Stella Pictures Vis mer

Berømmelsen har gjort ham paranoid

- Jeg sjekker alltid Twitter før jeg forlater en restaurant for å se om noen venter på meg utenfor, sier Robert Pattinson.

Publisert
SEHER.NO:  Robert Pattinson (24) ble verdenskjent gjennom rollen som den kjekke vampyren Edward Cullen i «Twilight»-filmene. Nå forteller skuespilleren at det ikke alltid er like lett å være stjerne og at han begynner å bli litt paranoid, skriver okmagazine.com.

- Den eneste gangen jeg sjekker Twitter er før jeg forlater en restaurant for å se om noen venter på meg utenfor, sier stjernen.

Videre sier 24-åringen at han ikke liker å dra på restauranter med mindre enn tre utganger.

- Jeg fremstår som en taper når folk spør om jeg vil spise middag på en restaurant, også spør jeg om vi heller kan dra på en annen restaurant fordi der er det tre utganger, forteller han åpenhjertig.

Robert er som kjent sammen med medspiller Kristen Stewart (21) og prøver så godt han kan å verne om deres privatliv.

- Jeg prøver så godt jeg kan ved å aldri bli sett sammen eller sin noe dumt i intervjuer, men det virker ikke som det har noe å si, forteller han videre.

Mange kritikere er skeptiske til om Robert faktisk er en flink skuespiller, og han har fått kritikk for både rollen i  filmen «Remember me» og rollen i «Water for Elephants», hvor han spiller mot Reese Witherspoon.

- Jeg leser alltid at folk spør om jeg kan spille eller ikke. Da tenker jeg at jeg ikke er som Edward til vanlig. Hva mener de at jeg gjør da?, sier Robert om kritikken.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ingen venner igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer