PLAGSOMT: Kristen Stewart forteller i et nytt intervju at kjendisstatusen er vanskelig å bære. Foto: Stella Pictures
PLAGSOMT: Kristen Stewart forteller i et nytt intervju at kjendisstatusen er vanskelig å bære. Foto: Stella PicturesVis mer

- Berømmelse er som å bli voldtatt

Den unge stjernen er mektig lei av kjendisstatusen.

SEHER.NO: For «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (20) har berømmelsen for lengst begynt å gå henne på nervene. I et nytt intervju hevder hun at det nesten er som å «bli voldtatt».

- Det man ikke ser er alle kameraene som blir dyttet opp i fjeset mitt, alle de bisarre spørsmålene jeg blir spurt, eller folk som faller over hverandre, skriker og erter meg for at de skal få en reaksjon, sier hun til britiske Elle.

- Bildene er så... Jeg føler jeg ser på noen som blir voldtatt.

Stjernen, som har gjort stor suksess i «Twilight»-filmene sammen med skuespilleren Robert Pattinson, hevder hun rett og slett ikke klarer alt presset hun blir utsatt for.

- Mange ganger klarer jeg det ikke. Det er galskap. Jeg hadde aldri trodd at livet mitt skulle bli sånn her, forteller Stewart.

Filmstjernen forklarer at det virkelig irriterer henne når folk skriver «ekle ting» om henne, og hevder at hun ikke bryr seg. Det er ifølge henne selv langt ifra sannheten. I tillegg er alle spørsmålene som handler om hennes forhold til Pattinson irriterende.

- Det jeg mener er at hvorfor skulle jeg ønske at noe så privat blir underholdning for andre? Folk sier til meg at dersom jeg bare forteller dem alt, kommer jeg til å bli latt være, men herregud, tror du virkelig det?


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skadet seg under strippescener