Berit Riise selger huset

Flytter fra million-villaen i Tønsberg.

VISTE FRAM KJØKKENET: Berit Riise viste fram både kjøkkenet og resten av huset sitt, da hun tidligere i år deltok i TVNorge-programmet «4-stjerners middag». Nå selger hun huset. Foto: TVNorge
VISTE FRAM KJØKKENET: Berit Riise viste fram både kjøkkenet og resten av huset sitt, da hun tidligere i år deltok i TVNorge-programmet «4-stjerners middag». Nå selger hun huset. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  Fire år etter at de kjøpte den 347 kvadratmeter store luksusvillaen i Tønsberg, har Berit Riise og hennes samboer Thormod Riise lagt ut huset sitt for salg.

Huset ble i 2008 besluttet tvangssolgt av Tønsberg tingrett, men beslutningen ble anket. Advokat Knut Samuelsen Matre i firmaet A-meglerne, hevder imidlertid at det ikke er noe snakk om noe tvangssalg nå

- Det er et frivillig salg, sier han til Seher.no

Berit og Thormod Riise betalte ifølge Tønsberg Blad 4,275 millioner for boligen - som blant annet inneholder fire soverom, baderom med boblebad og påkostet peis i stuen. Nå håper paret å få igjen minst 4,85 millioner for huset.

- Jeg kan bekrefte at vi har allerede har fått inn bud over denne summen og vi har ennå ikke hatt visning, sier Matre til Seher.no.

Tidligere i år viste Berit Riise fram huset da hun deltok i TVNorges populære kjendis-kokkeprogram «4-stjerners middag».Hun er også kjent som mor til fotballspillerne John Arne og Bjørn Helge Riise.

Matre tror imidlertid ikke at Riises kjendisstatus har noe å si for interessen for huset så langt.

- For de som har ringt så langt, har det ingen betydning. Det viktigste er at det er et flott hus i et attraktivt område, sier han til Seher.no.

Seher.no har ikke lyktes å få tak i Berit Riise.

Se boligannonsen med bilder fra Berit Riises hjem her (ekstern lenke).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her stjeler Riise-dattera showet