STJERNE: Ingrid Bolso Berdal skal nå spille i HBO-serie med Anthony Hopkins.  Foto: Stella Pictures
STJERNE: Ingrid Bolso Berdal skal nå spille i HBO-serie med Anthony Hopkins. Foto: Stella PicturesVis mer

Berdal skal spille med Hopkins i HBO-serie

Trønderjenta tar Hollywood med storm.

SEOGHØR.NO: Hun har festet med Mariah Carey og Kylie Minogue, spilt i «Kill Buljo 2», «Chernobyl Diaries», «Hansel and Gretel» og nå i «Hercules».

Det er ingen tvil om at Ingrid Bolsø Berdal (34) er i ferd med å markere seg stort i Hollywood.

Nå skal hun spille i tv-giganten HBOs nye serie, sammen med blant annet den legendariske skuespilleren Anthony Hopkins (76). Det melder Hollywoodreporter.

STJERNESTIL: Ingrid Bolsø Berdal ser mer trendy ut for hver rød løper hun er på.  Foto: Stella Pictures
STJERNESTIL: Ingrid Bolsø Berdal ser mer trendy ut for hver rød løper hun er på. Foto: Stella Pictures Vis mer

I serien «Westworld» skal hun igjen spille kriger, denne gangen som den brutale slåsskjempen Armistice som ikke skåner noen. Serien er inspirert av filmen «WestWorld» fra 1973, og vil være full av stjerneskuespillere.

All suksessen har ført til at mange dører har åpnet seg i den amerikanske filmbransjen for 34-åringen. Men i et intervju med Dagbladet sier hun at hun ikke har planer om å flytte til USA permanent.

Spiller med flagget på brystet

– Los Angeles er vel ikke den verste plassen å bo om man har jobb, men å gå og halse rundt i bilen fra audition til audition og få nei etter nei langt hjemmefra uten en eneste venn, det har jeg ikke noe lyst til. Å være i Oslo eller Trøndelag med familie og gode venner er noe som betyr enormt mye for meg.

Da Seoghør.no møtte Berdal på Hercules-premieren i Oslo, fortalte hun at det hadde vært en spesiell opplevelse å spille inn filmen.

- Jeg blir helt rørt av støtten som jeg har følt fra hele Norge. Det føles som jeg har spilt med flagget på brystet. Det er en veldig spesiell opplevelse, men for meg handler det om å være tilstede i øyeblikket og nyte det, fortalte hun på rød løper.

FIN GJENG: Irina Shayk, Dwayne Johnson, Ian McShane, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie, Brett Ratner, John Hurt og Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures
FIN GJENG: Irina Shayk, Dwayne Johnson, Ian McShane, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie, Brett Ratner, John Hurt og Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er helt vilt stolt av deg