Prinsesse Märtha Louise:

- Beræret over å ha møtt denne fantastiske mannen

Den norske prinsessen hyller USAs tidligere president.

<strong>STJERNEMØTE:</strong> Prinsesse Märtha Louise var blant dem som fikk æren av å møte Barack Obama da han var i Oslo. Foto: Andreas Fadum
STJERNEMØTE: Prinsesse Märtha Louise var blant dem som fikk æren av å møte Barack Obama da han var i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

USAs tidligere president Barack Obama (57) var onsdag i Norge for å holde foredrag under «Oslo Business Forum», der han ble intervjuet foran 3000 tilskuere.

Ifølge Dagbladet hadde tilskuerne betalt mellom 4000 og 25 000 kroner for én billett til konferansen «The Future of Technology and Sustainability».

Noen heldige fikk også møte den tidligere presidenten. Blant andre Cecilia Bræhus, Stian Blipp og Helene Olafsen har delt bilder i sosiale medier fra stjernemøtet.

Prinsesse Märtha Louise (47) fikk også hilse på Obama, noe hun har dokumentert på sin Instagram-profil.

«Jeg er så beæret og glad over å ha møtt denne fantastiske mannen. Barack Obama er virkelig en av vår tids største inspirasjoner. Han snakket om viktigheten av mangfold og av å se alle sider av en utfordring før man tar en beslutning, er viktig som leder», skriver hun til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun har også delt et bilde sammen med sin personlige sekretær og talsperson, Carina Scheele Carlsen, der den tidligere presidenten står i midten.

«Henger på Oslo Business Forum... Så inspirerende å møte denne mannen som har vært så viktig for mange. Du inspirerer meg til å si: La oss alle se forbi rase, konflikter og strategier som ikke tjener oss, og i stedet forenes som mennesker for å redde planeten, som vi så sårt trenger for å overleve», skriver hun.

- Det bare datt ut av meg

Det var som nevnt flere kjente norske personer som fikk sjansen til å møte den populære 57-åringen under hans korte besøk i Norge.

Proffbokser Cecilia Brækhus (37) fikk slå av en liten prat med Obama, noe som ikke gikk helt etter planen, ifølge henne selv.

- Det første jeg sa, var at jeg elsker Michelle. Det bare datt ut av meg, flirer Brækhus overfor Dagbladet.

Hun klarte imidlertid å redde seg inn etter å ha ytret sine varme tanker om kona hans, Michelle Obama (54).

- Han så på meg som om han hadde falt ned fra himmelen. Han lot som han ble fornærmet, og lurte på om jeg ikke likte ham. Så måtte jeg jo fortelle at jeg var kjempestor fan av han også, men at han dessverre kommer som nummer to, sier boksedronningen til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Feteste og fineste fyren

Den nye talkshowduoen Stian Blipp (28) og Helene Olafsen (28), som er aktuelle med «Senkveld med Helene og Stian», var tilsynelatende ikke noe mindre i ekstase over det unike møtet.

Begge har delt bilder på hver sin Instagram-profil.

«Barack Obama! Kanskje den feteste og fineste fyren på kloden akkurat nå. Jeg har aldri vært så skjelven i beina når jeg har møtt noen før. En sann ære. Stay awesome, Barack Obama», skriver Blipp til et bilde der han smiler bredt ved siden av den tidligere presidenten.

Saken fortsetter nedenfor.

Helene Olafsen legger heller ikke skjul på at det var et stort øyeblikk i livet hennes.

«Jente (12) møtte verdens feteste president i går. 15 sekunder jeg ikke husker noe av, men aldri kommer til å glemme», skriver hun til bildet av dem.

Saken fortsetter nedenfor.

Barack Obama tilbrakte kun ett døgn i Norge, og var innkvartert på Stordalens hotell på Tjuvholmen under oppholdet.

Under foredraget onsdag, ytret han blant annet sin kjærlighet for Norge.

- Jeg elsker Norge og nordmenn. Da jeg var i Det hvite hus, og det var et problem, sa jeg til staben: Hvis bare nordmenn hadde ansvaret ville alt vært i orden. Kanskje vi burde sette nordmenn til å lede alt. Norge er et lite land, men effektivt, sa han ifølge ABC Nyheter.

LES OGSÅ: Overrasket på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer