Ber sønnen dumpe Rihanna

Chris Browns far mener popstjernen har dårlig inflytelse på sønnen.

SEOGHØR.NO: Det har vært mange forskjellige kjente og mindre kjente mennesker som har sagt sin mening om forholdet mellom popstjernen Rihanna (25) og rapperen Chris Brown (23). 

Ingen trodde at de to artistene skulle bli sammen igjen etter han banket henne gul og blå i 2009.

Nå snakker Chris Browns pappa Clinton ut om forholdet mellom sønnen og den verdensberømte sangeren.

- Jeg ville ikke at de skulle bli sammen igjen. De er to så spesielle individer. De har ikke den riktige balansen. Man må ha balanse i et forhold. Du må ha en som er spontan, og en som beholder bakkekontakten og holder seg rolig, sier han til The Sun.

Pappa Clinton ser helst at sønnen skal date en partner som kan hjelpe Chris inn på riktig spor. Et eksempel er sangeren Jordin Sparks, som Brown spilte inn duetten «No Air» sammen med i 2008.

- Personlig likte jeg Jordin Sparks. Hun er en sunn ung kvinne, veldig søt. Men så klart vil vi ikke alltid ha konservative typer. Det er Chris som bestemmer til slutt, forteller Clinton.

Rapperen skal ifølge venner ikke bry seg noe om hva faren tenker som sin utvalgte.

- Chris er ikke sint på faren sin selvom han uttalte seg negativt i media. Han elsker faren sin. Det kommer han til å gjøre uansett. Det er hans forhold til Rihanna og ingen andre sitt, forteller en kilde til Hollywoodlife.com.

LES OGSÅ:   Ønsker seg barn sammen