Ber Paradise-seerne om unnskyldning

- Jeg skammer meg over det jeg sa på TV, sier Niklas Vindel.

SJOKKERTE MED SEX-SKRYT: Niklas Vindel (t.h.) sjokkerte tirsdag flere av «Paradise Hotel»-kollegene da han hevdet at han blant annet hadde ligget med seks jenter på en kveld, uten å bruke kondom. Foto: TV3
SJOKKERTE MED SEX-SKRYT: Niklas Vindel (t.h.) sjokkerte tirsdag flere av «Paradise Hotel»-kollegene da han hevdet at han blant annet hadde ligget med seks jenter på en kveld, uten å bruke kondom. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Niklas Vindel vakte tirsdag oppsikt da han foran TV-kameraene skrøt av han har hatt sex med over 250 kvinner og ligget med seks av dem på en kveld uten å bruke prevensjon.

Sex-praten førte til at professor Bente Træen ved Det helsevitenskapelige fakultet, Universitetet i Tromsø advarte andre ungdommer mot å følge drammenserens eksempel.

- Dersom han har hatt så mange sexpartnere, er det bare et tidsspørsmål før han blir smittet. Det er gambling med egen helse, sa hun til Seher.no.

Nå legger Niklas Vindel seg flat for kritikken og ber TV-seerne om unnskyldning. Til Seher.no sier han at han ikke selv husker noe av den aktuelle kvelden og fikk sjokk da han så seg selv på TV.

- I løpet av mine to år på Paradise Hotel, så var vel dette første gangen jeg var ordentlig synlig beruset på tv. Jeg aner ikke hva som gikk av meg, men jeg får si i mitt selvforsvar og til alle som så denne episoden at det jeg sa under denne episoden ikke stemmer i det hele tatt!

- Hvorfor jeg sa det jeg sa, kommer jeg aldri til å forstå. Jeg legger meg langflat og sier unnskyld til tv-seerne hvis de fikk et nytt inntrykk av meg, noe de antageligvis fikk, skriver han i en e-post til Seher.no.

- Hvor ofte bruker du prevensjon?

- Jeg har alltid vært forsiktig når det kommer til sex. Prevensjon er utrolig viktig, noe man alltid burde bruke. Kanskje ikke alle er klar over det, men alle som er med på Paradise Hotel blir sjekket for absolutt alle mulige sykdommer før de får lov til å være med i programmet.

- Siden jeg har vært med på Paradise Hotel to år på rad, så betyr det også at jeg har blitt sjekket for dette begge gangene. Jeg er like redd som alle andre for å få kjønnssykdommer, derfor er jeg glad for at jeg ikke har noen som helst sykdommer slik at jeg har kunnet være med på Paradise Hotel to år på rad.

Niklas hevder han ikke har fått noen negative reaksjoner etter tirsdagens episode.

- Jeg har ikke fått noen annerledes reaksjon fra jenter faktisk, men vil ikke at folk skal tro jeg er en så ille person. Folk kan gjerne dømme meg for andre ting jeg har gjort på Paradise Hotel, men jeg håper de tilgir meg for det jeg sa under tirsdagens episode. Det er ingen sannhet i det jeg sa i det hele tatt, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han gambler med egen helse