BEKLAGER: Nå beklager Hilton overfor Lindsay Lohan. Bildet er tatt i 2004. Den gang var de gode venner. Vennskapet har imidlertid tatt slutt. Foto: Stella Pictures
BEKLAGER: Nå beklager Hilton overfor Lindsay Lohan. Bildet er tatt i 2004. Den gang var de gode venner. Vennskapet har imidlertid tatt slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ber om unnskyldning etter tyveri-spøk

Paris Hilton gjorde narr av Lindsay Lohan for åpent kamera.

Publisert
SEHER.NO: Paris Hilton (30) ber Lindsay Lohan (24) om unnskyldning etter at hun gjorde narr av sin tidligere venn i sitt eget reality-show. Det skriver nettstedet ContactMusic.com.

Lohan ble anklaget for å ha stjålet et halskjede i januar. Saken endte i retten, og Lohan ble dømt til 120 dagers fengsel, samt 480 timers samfunnsstraff, etter at skuespilleren skal ha begått lovbruddet i prøvetiden etter at hun ble arrestert for fyllekjøring i 2007.

I Hiltons TV-show, «The World According To Paris», besøker hun et sted for hjemløse, der hun gir en kvinne et par øredobber. Kvinnen tror imidlertid Hilton er Lohan, og sier hun skal gi dem til sin søster, og si henne at hun fikk dem fra Lindsay.

- Er ikke du på rehab nå, forresten? sier kvinnen.

- Jeg er ikke Lindsay. Hvis jeg var Lindsay, ville jeg stjålet øredobbene, ikke gitt dem bort, svarte Paris Hilton til kvinnen.

Nå går hun ut med en offentlig beklagelse.

- Jeg beklager til Lindsay for kommentaren min. Det hele var bare en spøk, men jeg tenkte meg ikke om, og det var unødvendig. Jeg ønsker å nå frem til Lindsay, så jeg kan fortelle henne det selv, sier hun ifølge TMZ.

Lohan og Hilton var tidligere gode venner, men vennskapet tok slutt for noen år siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paris Hilton angrepet på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer