Ber om unnskyldning etter seks år

- Jeg snakket ikke med en edruelig tankegang.

UNNSKYLDER SEG: Janice Dickinson ber om unnskyldning etter å ha snakket stygt om tidligere America's Next Top Model-kollega Tyra Banks i seks år. Foto: Stella Pictures
UNNSKYLDER SEG: Janice Dickinson ber om unnskyldning etter å ha snakket stygt om tidligere America's Next Top Model-kollega Tyra Banks i seks år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2008 fikk Janice Dickinson (59), som selv omtaler seg som «verdens første supermodell», beskjed om at hun ikke fikk fortsette som dommer i TV-serien «America's Next Top Model».

GIFTER SEG: Dickinson skal gifte seg med Dr. Robert Gerner, og ønsker å gå inn i ekteskapet uten å angre på noe hun har gjort. Foto: JCalderon / Splash News/ All Over Press
GIFTER SEG: Dickinson skal gifte seg med Dr. Robert Gerner, og ønsker å gå inn i ekteskapet uten å angre på noe hun har gjort. Foto: JCalderon / Splash News/ All Over Press Vis mer

Det var starten på en seks år lang feide mellom Dickinson og showets programleder, Tyra Banks.

Gjentatte ganger slaktet Dickinson TV-serien, som hun mente var rigget, og omtalte Banks som en kvinne uten sjel. Hun rakket også ned på Banks sitt utseende.

Nå, seks år etter at det hele startet, ber Dickinson om unnskyldning til Banks.

- Det eneste jeg angrer på er at jeg snakket stygt om Tyra Banks. Jeg snakket ikke med en edruelig tankegang. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å be om unnskyldning til Tyra, og si at jeg er veldig lei meg for alt jeg har sagt om henne i fortiden, sier hun ifølge People.com.


Som antatt var det avskjeden fra «America's Next Top Model» som var dråpen som fikk begeret til å renne over for Dickinson.

- Jeg sa de tingene fordi jeg var lei meg etter å ha fått sparken fra showet.

Dickinson forlovet seg med Dr. Robert Gerner i 2011. Grunnen til at hun ber om unnskyldning til Banks nå, er fordi hun ikke vil angre på noe når hun går inn i ekteskapet.

- Jeg ønsker å gå inn i ekteskapet med et rent rulleblad og ikke angre på noen ting.

LES OGSÅ: Til sykehus etter ulykke med garasjedør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer