FORSVARER KONA: Alec Baldwin raste mot en journalist som skrev at kona Hilaria Thomas twitret under James Gandolfinis begravelse.  Foto: Fame Flynet
FORSVARER KONA: Alec Baldwin raste mot en journalist som skrev at kona Hilaria Thomas twitret under James Gandolfinis begravelse. Foto: Fame FlynetVis mer

Ber om unnskyldning etter raseriutbrudd

Alec Baldwin legger seg langflat.

SEOGHØR.NO: Alec Baldwins (55) voldsomme temperament har skapt overskrifter de siste årene, og skuespilleren tenner på alle plugger hvis noen fornærmer familien hans. 

I vår ble «30 Rock»-stjernen rasende da paparazzier fulgte etter ham og kona Hilaria Thomas i New York, og angrep fotografene. Han ble også anklaget for å ha kommet med flere rasistiske kommentarer under opptrinnet, noe han senere nektet for. 

Baldwins sinne ble vekket til live igjen, da en britisk reporter skrev at Hilaria hadde brukt telefonen til å twitre under bisettelsen av «Sopranos»-stjernen James Gondolfini sist torsdag. Det tok ikke lang tid før Baldwin angrep journalisten, som jobber i Daily Mail, på Twitter. 

- Jeg ville sparket deg i rumpa, George Stark, men du hadde sikkert bare likt det, skrev han.

- Jeg skal finne deg George Stark, din giftige lille queen, og knuse deg. 

Flere har reagert voldsomt på meldingene og mener de støter homofile. GLAAD - interesseorganiasasjonen for lesbiske og homofile - fikk senere en unnskyldning fra skuespilleren. 

- Mitt uheldige angrep på George Stark hadde ingenting å gjøre med noens seksuelle legning. Raseriet mitt var rettet mot Mr. Stark for å ha løyet og spredt falsk informasjon om min kone og hennes oppførsel under vår venns bisettelse. Som en som kjemper mot fordommer mot homofile, beklager jeg.

Den britiske avisen Daily Mail unnskylder seg nå også ovenfor Baldwin og hevder en feil hos Twitter gjorde at publiseringstidspunktet for Hilarias meldinger var feilaktig. 

- Vi aksepterer at Mrs. Baldwin ikke twitret fra begravelsen og beklager dersom det har skapt noen ubehageligheter, sier avisen i en uttalelse på sin egen nettside. 

55-åringen er kjent for å ha et svært anstrengt forhold til pressen, og i fjor sommer gikk han til angrep på to fotografer. Noen dager senere fortalte han at han fantaserte om å drepe sjefen for sladdersiden TMZ, Harvey Levin.

- Jeg vil stikke en kniv i ham og myrde ham. Jeg vil at han skal dø og ta sitt siste åndedrag mens han stirrer meg i øynene, sa han til magasinet Vanity Fair.  

TMZ var en av de første nettsidene som i 2007 publiserte et lydopptak der Alec truer sin da 11 år gamle datter Ireland og kaller henne en gris.

- Jeg gir faen i om du er 12 eller 11 år gammel - eller det at du er et barn, eller det at moren din er en tankeløs «pain in the ass» som ikke bryr seg om deg, raste han på jentas svarer. 

I fjor ble Baldwin kastet ut fra et fly da han ble voldelig etter at en flyvertinne ba ham skru av iPaden sin.  

LES OGSÅ: Tok kona til nye høyder