Bode Miller:

Ber om en hjelpende hånd etter datterens tragiske død

- Alt hjelper.

I DYP SORG: Alpinisten Bode Miller (40) mistet sin 19 måneder gamle datter i en tragisk drukningsulykke søndag. Foto: NTB Scanpix
I DYP SORG: Alpinisten Bode Miller (40) mistet sin 19 måneder gamle datter i en tragisk drukningsulykke søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var søndag at den amerikanske alpinstjerna Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) opplevde det utenkelige, da deres 19 måneder gamle datter Emmy døde i en drukningsulykke.

Emmy falt i et svømmebasseng under et besøk hos naboene, og livet sto ikke til å redde. Det var foreldrene selv som kom med dødsbudskapet på sosiale medier tirsdag.

Den tragiske hendelsen har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier det siste døgnet. Tirsdag kveld delte Miller et nytt bilde av datteren på sin Instagram-profil, der han takker for støtten i en vanskelig tid.

Kostbare sykehusregninger

- Takk for all kjærlighet og støtte, og til våre jordmødre Lindsey Meehleis og Courtney Kellis, som har hjulpet oss med å finne trøst i en umulig tid, skriver idrettsprofilen i Instagram-innlegget.

Miller ber samtidig om en hjelpende hånd, og henviser til en kronerullingsside der man kan donere et pengebeløp til familien.

KNUST: Bode Miller og Morgan Beck Miller ber om pengehjelp etter datterens bortgang. Her fra 2014. Foto: NTB Scanpix
KNUST: Bode Miller og Morgan Beck Miller ber om pengehjelp etter datterens bortgang. Her fra 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ettersom familien går gjennom en uendelig sorg som ingen foreldre fortjener å oppleve, ber jeg om hjelp til å dekke kostbare sykehusregninger og utgiftene tilknyttet den kommende bisettelsen. Alt hjelper», står det på nettsiden.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015. Året etter kom Emeline, eller Emmy som ekteparet kalte henne, til verden. I oktober venter paret sitt tredje barn, det meldte alpinstjerna selv på Instagram i april.

Bode Miller har ytterligere to barn fra et tidligere forhold.

- Mer enn knust

Det lokale politiet har bekreftet datterens dødsfall, mens den lokale brann- og redningsetaten, Orange County Fire Authority (OCFA), ifølge ABC News har gitt ytterligere opplysninger rundt ulykken.

Til ABC News har redningsetaten forklart at de ble oppringt etter at datteren var funnet livløs i svømmebassenget. Hun skal ha forsvunnet fra foreldrene, som startet øyeblikkelig livredning da de fant datteren i vannet.

Da ambulansepersonell kom til stedet skal barnet ha blitt fraktet til det lokale sykehuset, men legene skal altså ikke ha klart å redde livet til den lille jenta.

«Vi er mer enn knust. Vårt lille barn, Emmy, gikk bort i går. Aldri hadde vi trodd at vi ville oppleve en slik smerte. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag», skrev Miller på Instagram tirsdag.

LES OGSÅ: Her går det galt under dronningens feiring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer