Michelle Obama:

- Ber om at det er tilgivelse

USAs tidligere førstedame Michelle Obama deler sine tanker om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry.

DELER TANKENE SINE: USAs tidligere førstedame Michelle Obama uttaler seg for første gang om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB
DELER TANKENE SINE: USAs tidligere førstedame Michelle Obama uttaler seg for første gang om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det har mildt sagt stormet rundt hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) etter det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey (67).

I intervjuet fortalte ekteparet blant annet om det massive presset de følte fra britiske tabloider, om det de hevdet var rasisme innad i kongefamilien og hvordan Meghan slet med alvorlig depresjon.

Nå deler USAs tidligere førstedame Michelle Obama (57) sine tanker om det mye omtalte intervjuet.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Ikke noe viktigere enn familie

I et intervju med det amerikanske TV-showet Access Hollywood i forbindelse med hennes nye kokkeprogram «Waffles + Mochi», ble USAs tidligere førstedame spurt om hva slags tanker hun gjorde seg etter hertugparets prat med Oprah Winfrey.

- Mitt håp er at når jeg tenker på hva de har gått igjennom, så tenker jeg på viktigheten av familien. Jeg ber bare om at det er tilgivelse, og at det er klarhet, kjærlighet og at det kan løses på et tidspunkt, sier USAs tidligere førstedame i intervjuet.

- Fordi det er ikke noe viktigere enn familie, legger hun til.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Brøt tausheten

Kort tid etter at intervjuet ble vist, brøt det britiske kongehuset tausheten med dronning Elizabeth (94) i spissen. På vegne av hele kongefamilien uttrykket hun hvor triste de er over å høre hvor utfordrende de siste åra har vært for Harry og Meghan.

- Problemene som tas opp, spesielt de som handler om rase, er urovekkende, het det i uttalelsen.

Kongehuset skrev også at Harry, Meghan og sønnen Archie (1) alltid vil være elskede medlemmer av kongefamilien. Det britiske kongehuset opplyste også at problemstillingene om rase blir tatt på det høyeste alvor, og at disse spørsmålene nå blir diskutert innad i familien.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Dukket opp

Prins William (38) valgte også kort tid senere å uttale seg. Det gjorde han da han møtte pressen under et skolebesøk med kona, hertuginne Kate (39).

- Vi er absolutt ikke en rasistisk familie, sa han til Sky News, og la til at han planlegger å ta kontakt med broren, prins Harry.

LES OGSÅ: - Tror hun hadde blitt veldig sint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer