I FJOR: Ingrid Gjessing Linhave tar over plassen til Linn Skåber. Foto: NRK
I FJOR: Ingrid Gjessing Linhave tar over plassen til Linn Skåber. Foto: NRKVis mer

Ber om å bli behandlet som dronning Sonja

- Skal det bli hyggelige fredagskvelder framover, er jeg best i medvind, sier «Nytt på Nytt»-debutant Ingrid Gjessing Linhave.

SEOGHØR.NO:   I mai ble det kjent at det var Ingrid Gjessing Linhave (36) som skulle ta over som medprogramleder i Nrk-programmet «Nytt på Nytt» etter at Linn Skåber (43) valgte å gi seg.

Selv om Linhave er dreven i yrket sitt og tidligere har ledet programmer som «Sommeråpent», «Idol», «MGPJr» og «Kvelden før kvelden», innrømmer hun at hun er svært nervøs før fredagens debut.

I seks år han Linn Skåber vært blondinedronning i det ekstremt populære TV-prgogrammet, og nå skal Ingrid plutselig «hoppe etter Skåber».

- Hvis det er et kommentarfelt, så kommer jeg ikke til å lese det. Men hvis det står på forsiden av avisen, er jo det forferdelig vondt å lese. Jeg vil oppfordre alle journalister til å forstå at jeg er en slags pike av folket som kommer til disse to proffe herrene, forteller Ingrid i et nytt intervju med VG.

- Skal det bli hyggelige fredagskvelder framover, er jeg best i medvind. Er det for mye motvind, forsvinner selvtilliten og da går det i dass. Dronning Sonja var litt i motvind i starten. Men vinden er snudd og hun er i medvind, og da har hun vokst og funnet seg selv. Og det samme skjedde også med Mette-Marit, sier Gjessing Linhave til avisen.

Linn Skåber tok i sin tid over etter Anne-Kat. Hærland (41), som forlot «Nytt på Nytt»-panelet i 2007. Førstkommende fredag er det altså Linhave som skal lede programmet sammen med Knut Nærum (52) og Jon Almås (46), som 36-åringen tidligere har avslørt at hun er i familie med

«Nytt på nytt» har sesongpremiere på NRK1 13. september.

LES OGSÅ:   Gruer seg til «Nytt på Nytt»-debuten