Ber legen om hjelp til å få barn

- Jeg føler det som om jeg skuffer alle rundt meg, sier TV-stjernen Khloe Kardashian.

POPULÆRE: Khloe, Kim og Kourtney Kardashian har gjort stor suksess på TV med realityserien «Keeping up with the Kardashians». I Norge sendes serien på kanalen FEM. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Khloe, Kim og Kourtney Kardashian har gjort stor suksess på TV med realityserien «Keeping up with the Kardashians». I Norge sendes serien på kanalen FEM. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Khloe Kardashian (27) er ifølge nettsiden Contactmusic sjalu på den voksende babymagen til søsteren Kourtney, etter at hun fikk vite at hun skulle bli tante for andre gang.

- Hun gleder seg på Kourtneys vegne, men det er hardt å se søsteren din få noe du ønsker deg så mye, sier en venn av Khloe og Lamar til TMZ.com ifølge nettsiden.

Khloe - som sammen med Kourtney og storesøster Kim har gjort suksess i TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - har følge kilder nær henne et sterkt ønske om å bli mamma.

Nå har hun bestemt seg for å gjøre alt hun kan for å få ønsket oppfylt.

Mandag oppsøkte Khloe og hennes ektemann, basket-proffen Lamar Odom, fruktbarhetsklinikken ART Reproductive Center i Beverly Hills for å diskutere forskjellige behandlinger som kan oppfylle ønsket.

Tidligere har paret også gått til liknende behandling i Texas, da Lamar spilte for klubben Dallas Mavericks.

Khloe skal også ha spurt søsteren om hun vil være surrogatmor for hennes barn, dersom hun selv ikke klarer å bli gravid.

Hun synes det er svært vanskelig å få spørsmål om hvorfor hun ikke har blitt mamma ennå.

- Når folk spør meg om alt virker som det skal, er det fryktelig. Jeg føler det som om jeg skuffer alle rundt meg, har Khloe tidligere sagt i et intervju ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba søsteren føde hennes barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer