UGJENKJENNELIG: Gordon Ramsay skjuler seg godt bak parykk, sminke og hatt. Foto: Skjermdump/Instagram
UGJENKJENNELIG: Gordon Ramsay skjuler seg godt bak parykk, sminke og hatt. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Stjernekokken:

Ber kona om unnskyldning etter dette

Gordon Ramsay sjokkerer i kostyme.

Publisert

Stjernekokk Gordon Ramsay (53) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Han er kjent for sitt flammende temperament, i tillegg til sine egenskaper på kjøkkenet, noe som har vist seg å være en vellykket tv-kombo.

For to år siden overrasket Ramsay med bilder av sin muskuløse kropp, og en 20 kilo lettere kokk var ulik seg selv.

Det kan også sies om forvandlingen han dukket opp med denne gangen.

Ugjenkjennelig

På Instagram har han lagt ut en video av at han går undercover på en restaurant i et nytt tv-program.

Poenget er at han i løpet av 24 timer skal snu lykken for en restaurant. For å få et overblikk over hva han har å jobbe med, gir han seg altså ut for å være noen andre når han først skal få servert måltidet.

Seerne blir kjent med stjernas alter ego - den middelaldrende kvinnen «Libby Lou» som er glad i staselige hatter og perlekjeder.

For å overbevise har ikke Ramsay bare kjole og parykk, men også fått en total makeover hva gjelder sminke. I dus rosa leppestift og flatterende øyeskygge er det lite som minner om sinnakokken seerne er vant med.

- Tana, jeg beklager på forhånd, skriver kokken til kona under videoen.

Hva kona synes om mannens nye utseende er ikke kjent, ettersom hun har forholdt seg taus til «kjønnsskiftet». Fansen utviser imidlertid delte meninger i kommentarfeltet.

- Du ser ut som en vakker kvinne, lyder kommentaren signert Hellen (89).

- Jeg trodde det var Khloé Kardashian med aldringsfilteret på snap, skriver en annen.

Flere påpeker at Ramsay likner den avdøde skuespilleren Robin Williams' karakter Mrs. Doubtfire fra filmen med samme navn. Andre synes kokkens nye stil er foruroligende.

- Jeg vet ikke om dette er morsomt eller skremmende, skriver en bruker.

Fem barn

Kokken ble i fjor fembarnsfar etter at kona Tana Ramsay (45) fødte en sønn som fikk navnet Oscar James Ramsay. Søskenflokken består fra før av Megan (22), tvillingene Holly og Jack (20), og Matilda (18).

Tidligere har de vært åpne om alle foreldres mareritt - å gå gjennom en spontanabort.

I 2013 ga Ramsay fansen bakoversveis da han åpnet seg om sin svært strenge oppdragelse av barna, og i 2017 sjokkerte han med nok en kommentar om dem.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Han fortalte nemlig at han og kona stadig flyr på første klasse når de er ute og reiser, men at barna ikke får lov til det. I ettertid forklarte han hvorfor.

- De har ikke jobbet i nærheten av så hardt til å ha råd til det, sa han, ifølge Independent.

Ramsay var på det tidspunktet angivelig verdt omtrent 324 millioner kroner, men ønsket likevel at barna skulle ha et perspektiv på pengebruk. I intervjuet fortalte han at han ikke ser poenget i at hans fire barn skal kaste bort tusenvis av kroner på å reise på første klasse.

- Jeg ønsker ikke at de skal sitte der og spise en ti retters meny med champagne, har han forklart til Mirror.

53-åringen fortalte at han ikke er flau over valget og ønsker at barna vokser opp med et godt perspektiv. Han ønsker heller at barna skal få bruke litt ekstra penger på aktiviteter utenfor flyet.

LES OGSÅ: Tatoverte sønnens navn - gikk på en smell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer