TREKANTDRAMA: Chelsea-stjernen John Terry har nå flydd til Dubai for å trygle kona Toni Poole (t.h.) om nåde, etter at en britisk avis søndag avslørte at han hadde vært utro med den franske undertøysmodellen Vanessa Perroncel.
TREKANTDRAMA: Chelsea-stjernen John Terry har nå flydd til Dubai for å trygle kona Toni Poole (t.h.) om nåde, etter at en britisk avis søndag avslørte at han hadde vært utro med den franske undertøysmodellen Vanessa Perroncel.Vis mer

Ber kona om nåde i ørkenen

- John tror fortsatt han kan vinne Toni tilbake og redde ekteskapet...

SEHER.NO:  Den engelske landslagsspilleren i fotball, John Terry (29), er vant til å kjempe om heder og ære på fotballbanen, men etter at avisen News Of The World søndag avslørte at han hadde vært utro mot kona Toni Poole (28), har han måttet bruke all sin energi på å redde ekteskapet.

Dagen etter at det ble kjent at tobarns-faren - som tidligere har blitt kåret til "årets pappa" i Storbritannia - hadde gått til sengs med den vakre undertøysmodellen Vanessa Perroncel - rømte Toni med tvillingene Georgie og Summer til ferieparadiset Dubai.

Nå har Terry ifølge The Sun fulgt etter for å trygle kona om nåde under et romantisk stevnemøte i den arabiske ørkenstaten.

- John tror fortsatt han kan vinne Toni tilbake og redde ekteskapet. Dette er hans siste sjanse. Han er fast bestemt på å ikke komme hjem uten en forsoning. Han vet han har såret henne dypt.

- Han håper at ordene hans vil være nok, men han må trygle som han aldri har gjort før, sier en kilde i Terrys klubb Chelsea til The Sun.

Perroncel - som skal ha blitt gravid og senere tatt abort etter affæren med Terry - var på samme tid sammen med hans lagkamerat i Chelsea, Wayne Bridge.

- Wayne ringte meg forrige helg og begynte å skrike til meg. Han anklaget meg for å ha en affære. Det var fælt. Han sa mange slemme ting. Wayne var overbevist om at jeg var utro mot ham fordi Terry gikk til retten. Det var en forferdelig telefonsamtale og han var rasende, sa Vanessa tidligere i uken til News Of The World.

Kanskje kan John Terry be sin lagkamerat i Chelsea, Ashley Cole, om hjelp til å få konas tilgivelse.

Ashley klarte nemlig å holde på sin vakre "Girls Aloud"-kone Cheryl Cole, etter at han ble tatt med buksene nede da han i 2008 var utro med den 22 år gamle frisøren Aimee Walton.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.      

LES OGSÅ: Synger hun om sitt eget utroskap?