Ber kjæresten slanke vekk ni kilo

Kanye West mener Kim Kardashian bør bli mer lik Beyoncé. Og tilbyr henne jobb om hun klarer det.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hip-hop artisten Kanye West og realitystjernen Kim Kardashian har vært et av Hollywoods mest omtalte par, etter at det i april ble kjent at de to har funnet kjærligheten.

Siden har de to vært nærmest uatskillelige, og i tillegg vært mye sammen med Kanyes turnépartner Jay-Z og hans popstjerne-kone Beyoncé Knowles.

Men nå hevder flere kilder at forholdet knirker i sammenføyningene, fordi Kanye ønsker at Kim Kardashian skal bli mer lik kona til hans gode venn Jay-Z.

- Han har foreslått at Kim slanker vekk ni kilo. Han hevder Beyoncé har en lignende figur, og at hun har vist at det går an å få en supermodells kropp ved å gå på en diett av sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup.

- Han vil blant annet gjøre Kim til modell for sin nye kleskolleksjon, men da må hun komme inn i klærne, sier en kilde nær paret til bladet OK!

Men Kim skal være alt annet enn glad for tanken på å kvitte seg med figuren, blant annet rumpen, som har gjort henne berømt.


- Det er kroppen som ga henne et navn, så hun er veldig ukomfortabel. Kanye har en drøm om å gjøre seg selv og Kim til et nytt stjernepar på linje med Jay-Z og Beyoncé, men å tvinge Kim til å slanke seg, er ikke måten å gjøre det på, sier kilden til OK!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hils på min lille baby Mercy!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer