I TRØBBEL: Familie og venner er bekymret for Justin Bieber i kjølvannet av politirazziaen og naboskandalen.
I TRØBBEL: Familie og venner er bekymret for Justin Bieber i kjølvannet av politirazziaen og naboskandalen. Vis mer

Ber Justin sjekke inn på rehab

Justin Biebers nærmeste bekymrer seg over stjernens skandaløse oppførsel.

SEOGHØR.NO: Etter eggeskandalen, politirazzia og narkotikafunn er Justin Biebers (19) nærmeste svært bekymret for den unge popstjernen. Ifølge Radaronline ønsker venner og familie nå at Bieber søker hjelp i kjølvannet av alle skandalene og ønsker at han legger seg inn til avvenning.

- De som bryr seg om Justin vil at han søker hjelp, sier en kilde til nettsiden.

På tross av bekymringene skal ikke 19-åringen ha noen umiddelbare planer om å legge seg inn til avvenning.

Narkotika-arrestasjon

Bieber har den siste tiden vært i en heftig krangel med naboen sin som endte med at han og kameratene kastet 20 egg på naboens hus. Tirsdag ble det gjennomført en politirazzia i «Baby»-stjernens hus der politiet jaktet på videomateriale fra sikkerhetskameraene for å kaste lys over egg-episoden.

 

Kort tid etter ble Biebers kamerat Lil Za arrestert for besittelse av rusmidlene ecstasy og Xanax. Justin selv ble ikke linket til ulovlige rusmidler, men det vekket bekymring at arrestasjonen foregikk i stjernens hjem i Los Angeles.

 

RAZZIA: Tirsdag ransaket politiet Justin Biebers hjem i Los Angeles på jakt etter videobevis etter eggeangrepet.  Foto: FameFlynet Sweden
RAZZIA: Tirsdag ransaket politiet Justin Biebers hjem i Los Angeles på jakt etter videobevis etter eggeangrepet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Fersket på bordell

Rusryktene rundt Bieber startet allerede i januar i fjor da det dukket opp bilder av det som ser ut som Justin som røyket marijuana. Den siste tiden har den kanadiske sangeren skapt en rekke skandaler. I november skapte det overskrifter da Justin ble tatt på fersken på et bordell i Brasil. I desember annonserte tenåringen at han legger opp, men det virket som han ombestemte seg kort tid senere.

Samtidig ryktes det at Bieber igjen har blitt sammen med eksen Selena Gomez, men de to har ennå ikke kommentert forholdet.

 

 

 

LES OGSÅ: La ut sengevideo av Bieber