PRØVER IGJEN: Tony Romo vil gjerne få det til å fungere med Jessica Simpson, men svigerfar Joe gjør det vanskelig for ham. Foto: All Over Press
PRØVER IGJEN: Tony Romo vil gjerne få det til å fungere med Jessica Simpson, men svigerfar Joe gjør det vanskelig for ham. Foto: All Over PressVis mer

Ber Jessicas far ligge unna

Tony Romo er villig til å prøve igjen, men bare på én betingelse...

SEHER.NO: Sangstjernen Jessica Simpson (27) og quarterbacken Tony Romo (28) gir forholdet en ny sjanse - men sistnevnte har noen krav.

Dallas Cowboys-stjernen har nemlig sett seg lei på at Jessicas far hele tiden blander seg inn i livene deres, og nå krever han at pappa Joe holder seg unna.

- Han (Romo) gikk med på å gå i Ashlees bryllup for å holde løftet sitt til Jessica. Men han har gjort det klinkende klart at hvis de skal gi forholdet en sjanse til, må faren hennes seriøst trekke seg tilbake, sier en kilde til The Chicago-Sun Times.

Og dersom pappa Joe klarer det, skal ikke Tony være vrang. Han er villig til å ta Jessica tilbake - på prøve.

Forholdet mellom de to turtelduene fikk en brå slutt for et par uker siden, men Tony og Jessica har likevel blitt observert sammen en rekke ganger siden bruddet.

Tidligere denne uken skrev amerikanske medier at årsaken til bruddet skal ha vært at Jessica hadde en affære med "Fight Club"-skuespilleren Jared Leto, men Letos talspersoner benekter påstandene.

LES OGSÅ: Ashlee bekrefter graviditet