Piers Morgan:

Ber homofile ha masse sex her

Den britiske tv-personligheten har et alternativ til hotell-boikottingen.

OPPFORDRER TIL HOTELL-SEX: Piers Morgan er ikke enig i kampanjen om å boikotte Brunei-hotellene. Han har et annet forslag. Her sammen med Paris Hilton i 2014. Foto: NTB Scanpix
OPPFORDRER TIL HOTELL-SEX: Piers Morgan er ikke enig i kampanjen om å boikotte Brunei-hotellene. Han har et annet forslag. Her sammen med Paris Hilton i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 3. april introduserte det islamske monarkiet Brunei dødsstraff ved steining eller pisking for homofili og utroskap.

Straffene er en del av landets implementering av sharialover, som også inkluderer amputering av hender og føtter ved tyveri. Dette har mange reagert på.

Loven kommer etter et direktiv fra en av verdens rikeste ledere, Bruneis sultan Hassanal Bolkiah (72). Han eier Brunei Investment Agency, som eier en rekke eksklusive hoteller, deriblant Beverly Hills Hotel og The Bel-Air i Los Angeles i USA og The Dorchester i London i England.

Amnesty International har oppfordret Brunei å stanse implementeringen av straffene, og også kjendiser bruker stemmene og påvirkningskraften sin til å uttrykke sin misnøye med lovene.

Blant andre har Hollywood-stjernen George Clooney (57) i en kommentar fra Deadline oppfordret til boikott av sultanens totalt ni hoteller verden over.

BOIKOTT:George Clooney oppfordrer til full boikott av luksushotellene. Her med kona Amal Clooney. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
BOIKOTT:George Clooney oppfordrer til full boikott av luksushotellene. Her med kona Amal Clooney. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

- Hver gang vi bor på disse hotellene legger vi penger direkte i lommene til menn som velger å steine og piske egne borgere til døde for å være homofil eller utro. Skal vi virkelig hjelpe å finansiere drap på uskyldige borgere? Jeg har lært at man ikke kan få slike regimer til å skamme seg, men du kan fordømme de som gjør business med dem og velger å se en annen vei, skrev han forrige uke.

Annerledes forslag

De siste dagene har flere kjendiser kastet seg på boikottingen av hotellene, deriblant sangstjernen Elton John (72) og talkshow-vert Ellen DeGeneres (61).

Den britiske tv-personligheten Piers Morgan (54) har imidlertid kommet med et noe annerledes forslag.

I et innlegg publisert hos Daily Mail skriver han følgende:

- Hvordan er det mulig at et land på den moderne planeten jorda vil innføre lover som gjør homoseksualitet straffbart ved å bli drept på en slik barbarisk måte?

Videre skriver 54-åringen at sultanen må straffes for sine «motbydelige» handlinger, og kommer med et nytt forslag til hvordan man kan bidra til dette.

LUKSUSHOTELLER: Dette bildet viser fasaden av fem av de ni hotellene som eies av Brunei. Øverst fra venstre: Hotel Meurice i Paris, The Dorchester i London, The Beverly Hills i Lod Angeles, The Hotel Plaza i Athen og The Hotel Bel-Air i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSHOTELLER: Dette bildet viser fasaden av fem av de ni hotellene som eies av Brunei. Øverst fra venstre: Hotel Meurice i Paris, The Dorchester i London, The Beverly Hills i Lod Angeles, The Hotel Plaza i Athen og The Hotel Bel-Air i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er ikke enig i kampanjen startet av George Clooney om å boikotte sultanens ni luksushoteller i USA, England, Frankrike og Italia. For det første er sultanen en av de rikeste menneskene i verden, så dette vil han såvidt merke på formuen sin.

Oppfordrer til hotell-sex

Så presenterer Piers Morgan sin idé:

Han oppfordrer alle til å, fremfor å holde seg unna, gå den andre veien, og fylle hotellene med så mange homofile mennesker som overhodet mulig.

- Book alle rommene, book alle bordene, reserver alle suitene. Bestill behandlinger på spaet, fyll opp treningsrommet - helst ikledd rosa lycra - gå i bassengområdet kledd som Perez Hilton, og forlang at Diana Ross-låta «I'm Coming Out» blir spilt i alle lobbyer, foreslår 54-åringen.

Kort fortalt oppfordrer Morgan til å såre sultanens rykte, fremfor lommebok:

- Tenk hvor ydmyket han vil føle seg om hotellene hans blir selve episenteret av homofil stolthet og kultur, hvis hver tomme av hvert sted han eier blir brukt til en gledelig feiring av levende, pesende, homoseksuell høyhopping.

Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Delte bilde av sjokkerende forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer