LYKKEN TOK SLUTT: Alle Hugh Hefners tidligere tre kjærester har flyttet fra ham. Foto: All Over Press
LYKKEN TOK SLUTT: Alle Hugh Hefners tidligere tre kjærester har flyttet fra ham. Foto: All Over PressVis mer

Ber Hefner om unnskyldning

Playboy-kongens eks legger seg flat etter utroskapsavsløringen.

LOS ANGELES (Seher.no): Denne uka innrømmet "Girl Next Door"-stjernen Kendra Wilkinson (23) at hun var utro mot kjæresten Hugh Hefner (82) mens hun bodde hos ham på Playboy Mansion.

I et åpenhjertig intervju med Us Weekly innrømmet hun også at hun hadde lite til overs for Playboy-kongens livsstil samtidig som hun sa at hun og Hefs to andre kjærester, Holly Madison (29) og Bridget Marquardt (35), var langt fra bestevenninner.

Nå angrer 23-åringen sine uttalelser og håper hun kan gjøre opp for sine synder.

- Jeg er mer skuffet over meg selv enn hva jeg sa. Men jeg er veldig dårlig på å bli intervjuet, og alle som kjenner meg vet at jeg ikke mente noe vondt med uttalelsene.

- Jeg er aller mest lei meg for å ha såret Hef. Playboy gjorde meg til den jeg er i dag, og Hef har gjort mer for meg enn noen andre. Jeg kommer alltid til å elske ham og Playboy, sforteller hun til nettstedet E!News.

For å virkelig vise sin oppriktighet dro Kendra til sitt tidligere hjem på Playboy Mansion for å si unnskyld personlig. 

- Hef var såret, men han forstår. Han kjenner meg, og derfor vet at det som står i artikkelen ikke er meg i det hele tatt, sier hun etter møtet med sin tidligere kjæreste.

Når det gjelder forholdet til jentene som hun delte 82-åringen med, forteller Kendra at hun også unnskyldet seg til dem personlig.

- Vi har det alle veldig bra om dagen, så alle er fornøyde med å holde på med sine egne ting. Vi kommer til å holde kontakten for alltid, hevder hun.

Kendra, Holly og Bridget flyttet alle fra Hefner i fjor høst. Nå har derfor gjort plass til tre nye unge piker. De 19 år gamle tvillingene Karissa og Kristina Shannon og 22-åringen Crystal Harris.

LES OGSÅ: Dette hadde ikke Hefner klart