Ber datteren tilgi voldelig eks-kjæreste

- Alle har rett til å gjøre feil, sier Rihannas pappa - som selv er anklaget for vold mot artisten.

SAMMEN IGJEN? Rihanna og Chris Brown var sammen i 2009, og gjorde det slutt etter at han banket henne opp. Derfor ble mange overrasket da de to eks-kjærestene tidligere i år festet med hverandre og spilt inn frekk duett sammen. Foto: Fame Flynet
SAMMEN IGJEN? Rihanna og Chris Brown var sammen i 2009, og gjorde det slutt etter at han banket henne opp. Derfor ble mange overrasket da de to eks-kjærestene tidligere i år festet med hverandre og spilt inn frekk duett sammen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2009 ble popstjernen Rihanna (24) banket opp av sin daværende kjæreste Chris Brown (23.

Bildene som kom ut
av sangerinnen, avslørte blåmerker rundt øynene, kutt i pannen og hovne lepper.

Nå mener hennes egen far, Ronald Fenty (57), at datteren bør tilgi voldsmannen.

- Chris har vokst en del nå, og jeg tror folk må legge fortiden bak seg. Alle har rett til å gjøre feil. Fansen hennes håper at de blir sammen, og de virker som et perfekt par, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Det spørs imidlertid om Rihanna hører spesielt mye på farens meninger. I 2011 fortalte hun Rolling Stone at også faren hennes traumatiserte henne med voldsbruk som ung.

- Min far slo meg så hardt at jeg løp gråtende hjem med håndavtrykket hans på kinnet mitt. Jeg kunne ikke fatte det som hadde skjedd. Det kom helt ut av det blå, og jeg var dypt traumatisert, sa hun.

Etter å ha brutt forholdet for flere år siden, har Rihanna og Chris funnet veien tilbake sammen profesjonelt, og spilte inn den frekke låta «Birthday Cake» sammen sent i 2011. Der synger det tidligere paret om at de savner å ha sex med hverandre.

- Alle avgjørelser er opp til henne. Jeg bare ønsker hun alt vel, og håper de klarer å få ting til å fungere sammen, sier faren.

I februar ble Chris og Rihanna observert på nattklubben Greystone Manor sammen, der de angivelig skal ha flørtet med hverandre. Men til tross for at pappa Ronald mener Brown har modnet, er det ikke mer enn tre uker siden han havnet i slagsmål med rapperen Drake (25), på nattklubb i New York.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna sammen med nok en idrettsstjerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer