Ber Ariel (14) gifte seg

«Modern Family»-stjernen får støtte fra uventet hold etter barnevernskandalen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-skuespilleren Ariel Winter viste seg søndag for første gang sammen med storesøsteren Shanelle Gray, etter at hun anmeldte sin egen mor for fysisk og psykisk mishandling.

Moren, Chrystal Workman, har slått tilbake mot anklagene, og hevder at dramaet skyldes at hun fant Ariel i seng med en 18 år gammel gutt.

- Jeg tok henne på fersken i aktiviteter som jeg mener hun er for ung til å takle fysisk og psykisk. Jeg satte derfor foten ned for det med en gang, sa hun tidligere i november til nettsiden TMZ.

Nå håper Ariel at hun skal få en ny hverdag hos storesøsteren. I tillegg kan hun glede seg over støtte fra realitystjernen Courtney Stodden (18).

Stodden - som er gift med den tidligere «The Green Mile»-stjernen Doug Hutchison (52) - sa etter en bytur i Hollywood at hun ikke ser noe galt i at 14 år gamle Ariel dater en fire år eldre mann.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Hun synes «Modern Family»-skuespilleren bør gå enda lenger.

- Det er utrolig. Så lenge de er forelsket, så er det OK. Jeg synes de burde gifte seg, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ble Doug (52) sammen med Courtney (18)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer